Ik wil surfen/les krijgen op het Valkenburgse meer!

Okee okee! Bij het Valkenburgse meer in Leiden staat het windsurfcentrum van Plankenkoorts. Hier ligt het windsurfmateriaal van Plankenkoorts zelf en worden surflessen gegeven. Er ligt veel beginnersmateriaal en wat spullen voor surfers die al wat verder zijn. Er staan boards en zeilen, genoeg masten en gieken, surfpakken, schoentjes, trapezes, een barbecue, kortom alles wat je nodig hebt.

Inschrijven voor een les

Bij ‘agenda’ kun je je inschrijven voor een les. Alles is aanwezig, neem gewoon een handdoek en zwembroek ofzo mee.

Zelf surfen

Wil je zelf surfen, dan moet je jezelf inschrijven en heb je een sleutel nodig. Het eerste doe je bij PK-online links bovenin de site. Klik op het getalletje onder VB bij vandaag of morgen en vul alles in. Hier zie je ook of er iemand is met een sleutel. Is er niemand met sleutel, kijk dan in het lijstje met VB sleutels onder het kopje vereniging of er iemand bij je in de buurt woont met een sleutel of neem contact op met de Zeta-commissaris.

Hoe kom ik er?

Klik hier voor een overzicht van alle locaties waar Plankenkoorts actief is. Er gaat een bus vanaf Leiden Centraal, stap uit bij de Haagse Schouw. Vanaf daar is het nog vijf minuten lopen.

Wacosta?

Als je lid bent van Plankenkoorts kun je gratis onbeperkt gebruik maken van het windsurfmateriaal. De lessen worden gegeven door vrijwilligers en kosten dus ook niks.

Gastenboek +

Arjan PK 93

Lieve mensen,

1 tot 2 maanden geleden heb ik mijn golfsurfboard vermoedelijk uitgeleend maar niet terug gekregen. Ik weet alleen niet meer aan wie.. Het gaat om een torq funboard 7.8" inclusief een boardbag met heel groot mijn telefoonnummer erop.

Kratje pils voor gouden tip

04/12/2021 - 15:17
Laura PK 43

Hoi,

Het wordt bijna winter en dat betekent kans op ijssurfen. Lijkt dat je wat, mijn ijssurfer gaat weg, dus stuur ff berichtje als je 'm wilt hebben.

Groetjes,

Laura

30/11/2021 - 14:53
BetaPK SG

Busindeling 30/11:

Piraat 9:00 vertrek 

Golf 13:00 vertrek

30/11/2021 - 00:47