Ik wil surfen/les krijgen op het Valkenburgse meer!

Okee okee! Bij het Valkenburgse meer in Leiden staat het windsurfcentrum van Plankenkoorts. Hier ligt het windsurfmateriaal van Plankenkoorts zelf en worden surflessen gegeven. Er ligt veel beginnersmateriaal en wat spullen voor surfers die al wat verder zijn. Er staan boards en zeilen, genoeg masten en gieken, surfpakken, schoentjes, trapezes, een barbecue, kortom alles wat je nodig hebt.

Inschrijven voor een les

Bij ‘agenda’ kun je je inschrijven voor een les. Alles is aanwezig, neem gewoon een handdoek en zwembroek ofzo mee.

Zelf surfen

Wil je zelf surfen, dan moet je jezelf inschrijven en heb je een sleutel nodig. Het eerste doe je bij PK-online links bovenin de site. Klik op het getalletje onder VB bij vandaag of morgen en vul alles in. Hier zie je ook of er iemand is met een sleutel. Is er niemand met sleutel, kijk dan in het lijstje met VB sleutels onder het kopje vereniging of er iemand bij je in de buurt woont met een sleutel of neem contact op met de Zeta-commissaris.

Hoe kom ik er?

Klik hier voor een overzicht van alle locaties waar Plankenkoorts actief is. Er gaat een bus vanaf Leiden Centraal, stap uit bij de Haagse Schouw. Vanaf daar is het nog vijf minuten lopen.

Wacosta?

Als je lid bent van Plankenkoorts kun je gratis onbeperkt gebruik maken van het windsurfmateriaal. De lessen worden gegeven door vrijwilligers en kosten dus ook niks.

Gastenboek +

Jean-Paul

Halloo,

Is er iemand zijn pet kwijt?

Op VOOKA vorig weekend had ik op zaterdag opeens een grijze pet op en ik heb de eigenaar niet kunnen vinden toen.

Mijn tel. nummer is 0618339931

14/05/2022 - 12:49
Astrid PKT

Heyyoo!


Vanaf 1 juli tot 31 januari gaat een van onze huisgenoten voor een half jaar weg op uitwisseling en hiervoor zoeken wij dus een leuke onderhuurd(st)er! De kamer is 17m2, kost ongeveer €420 incl. en ligt op zo’n 15 min fietsen van het station, de Kurk (a.k.a. het centrum) en de TU Delft. Het appartement heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar we (met wie er thuis is) samen eten, chillen en theedrinken. Je zal komen te wonen met Astrid en Christie (zoek maar op in het smoelenboek als je wilt).  

Heb je interesse in deze kamer? Stuur dan een berichtje naar Tom (+32 485 20 90 52) en zorg dat je 17 mei in je agenda zet (dat is waarschijnlijk de instemmingsdatum)

13/05/2022 - 16:29
LustrumCoPK DRIFT

Holaaa!
Helaas is de Lustrum-miniramp gesneuveld op VooKa. Uiteraard willen we deze graag nog gebruiken bij de komende lustrumactiviteiten. Daarom zijn we nog op zoek naar een paar goeie beunhazen die ons willen helpen de ramp weer skate-ready te maken voor vertrek naar Frankrijk. Dussss: heb jij vóór volgende week zondag nog een paar uurtjes van je tijd over en vind je het leuk om een beetje te klussen aan de ramp? Neem dan snel contact op met de lustrumcommissie!
Kusjes van de LuCo

13/05/2022 - 13:35