Ik wil mee met de bus om te gaan surfen!

Mooiii! Als je je eigen spullen hebt kun je mee met de bussen. PK heeft drie bussen: de PK Golf, PK VoortWaarts en de PK Piraat. In elke bus passen ongeveer 15 surfsetjes en zes of zeven personen. De bussen worden zowel voor dagtripjes in binnenland als voor langere vakanties in het buitenland gebruikt.

Hoe kan ik mee op een surfdag?

Op PK-online links op de site kun je je inschrijven voor de bussen. Daar zie je ook waar iedereen naartoe wil en hoe laat. Op de afgesproken tijd komt iedereen naar de stalling (tegenover de bussen, klik hier voor de locatie) en kan er gesurft worden! Je mag de bus alleen besturen als je een busrijbewijs van Plankenkoorts hebt. Kijk hier voor het volledige busreglement.

Hoe kan ik mee op surftrip?

De bussen worden vaak gebruikt om mee op surftrip te gaan naar harde wind en mooie golven. Je kunt achterin slapen en dus erg goedkoop op trip! Voor de grote vakanties worden ‘hardcore meetings’ georganiseerd, avonden waarop de bussen eerlijk verdeeld worden. Voor de rest van de dagen kun je altijd afspreken met PK’ ers om gewoon lekker op trip te gaan. Dit kan gewoon spontaan, als je genoeg mensen met PK-busrijbewijs hebt en even belt met de beta kun je over het algemeen de bus gewoon meenemen.

Problemos?

Voor vragen of problemen met de bus moet je bij de beta zijn. Check hier wie dat is!

Gastenboek +

Leander PK FR

Dag jonge honden.

ik kwam een aantal van jullie de 19e BiWa tegen op Ouddorp, al zei het laat op de avond, bij deze op verzoek wat pov GoPro beelden waar jullie wellicht op te zien zijn.

hang los 

https://m.youtube.com/watch?v=KjvcAFwab6Y

25/09/2023 - 16:16
Astrid PKT

Hoi allemaal, 

Heb jij tijdens de wind afgelopen week iets gesloopt? Simon en ik gaan morgen (vrijdag) zeiltjes naar Stitchworks brengen, zorg dat ze voor 13uur in de bak staan met een briefje eraan en dan kunnen ze nog mee! :)

Kusjess en hopelijk zie je dit bericht nog op tijd als je het nodig hebt

21/09/2023 - 18:06
Feike PK je to

Busindeling woensdag 20 september

biwa | Piraat + Golf

zee | Voortwaarts

19/09/2023 - 22:02
Schaft

Heyhoi!

Vanavond wordt er weer een heerlijke vegetarische schaft gekookt op HS :)

De eerste 20 mensen die zich inschrijven kunnen mee-eten! 

ennn misschien start de schaft net iets later dan normaal maar denk wel rond 18:45 :)

19/09/2023 - 10:09