Sponsormogelijkheden

Met ruim 600 leden behoort Studenten Windsurf Vereniging Plankenkoorts tot de grootste studentensportverenigingen van Leiden en Delft. Ons doel is zoveel mogelijk studenten, zo veel mogelijk te laten windsurfen. Zowel de beginnende surfers op binnenwater, als de gevorderden zeesurfer. Daarnaast kunnen leden zich ontplooien in één van onze 20 commissies. Naast het windsurfen wordt er elke week geborreld, hebben we een aantal keer per jaar een groot feest en worden er meerdere (windsurf)activiteiten georganiseerd. Een belangrijk onderdeel van Plankenkoorts zijn spontane wind- en golfsurftrips door heel Europa en zelfs Marokko die gemiddeld 15 keer per jaar voorkomen.

Om leden hierin tegemoet te komen, hebben we een aantal faciliteiten waar we heel trots op zijn:

  • Een pand in Delft met stalling voor 100 surfsets en een reparatie- en verenigingsruimte.
  • Een wagenpark met drie(!) 7-persoons extra verlengde en verhoogde surfbussen en een trailer.
  • Een lescentrum inclusief surfmateriaal voor beginners in Leiden

De kosten voor deze faciliteiten worden zo veel mogelijk betaald uit de contributie. Om echter een relatief dure sport als windsurfen voor alle studenten mogelijk en betaalbaar te houden, is de samenwerking met onze sponsoren van groot belang. Wij zijn onze sponsoren dan ook zeer dankbaar!

 

In samenwerking met onze sponsoren wordt bekeken hoe wij elkaar het beste kunnen helpen. Dit kan zijn door het genereren van zoveel mogelijk naamsbekendheid, het uitstralen van een bepaald (sportief/duurzaam) imago of het generen van klanten of medewerkers.

Hier volgen enkele voorbeelden van hoe uw bedrijf zijn naam aan Plankenkoorts kan verbinden:

  • Een flyeractie of zelfs een volledige pagina in ons verenigingsblad.
  • Het plaatsen van stickers op onze opvallende surfbussen. Deze staan gestald midden op het universiteitsterrein in Delft, en als het waait zijn ze altijd te vinden op één van de vele surfspots in Nederland. Zoals gezegd worden er ook regelmatig surftrips mee ondernomen naar bijvoorbeeld Denemarken, Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Marokko.
  • Samenwerking met evenementen als The Battle of the Generations of ons Lustrum

Omdat wij het zeer waarderen als bedrijven voor een langere tijd een sponsorrelatie met ons aangaan, krijgen onze vaste sponsors altijd een plek op de sponsorpagina van onze website, een vermelding in ons verenigingsblad, een vermelding op verenigingsposters en -filmpjes die voor diverse activiteiten worden gemaakt.

 

Bent u degene die ons kan helpen onze vereniging naar een hoger niveau te tillen, en denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen aan meer publiciteit, of heeft u andere ideeën over hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze sponsorcommissie. sponsoring@plankenkoorts.com

Gastenboek +

Laura PK 43

Hoi,

Het wordt bijna winter en dat betekent kans op ijssurfen. Lijkt dat je wat, mijn ijssurfer gaat weg, dus stuur ff berichtje als je 'm wilt hebben.

Groetjes,

Laura

30/11/2021 - 14:53
BetaPK SG

Busindeling 30/11:

Piraat 9:00 vertrek 

Golf 13:00 vertrek

30/11/2021 - 00:47
MarijkePK 0165

Dit jaar zal er een watersportweek georganiseerd worden in Leiden! Dit wordt georganiseerd door een commissie bestaande uit 1 commissielid per watersportvereniging. Het kan een feestweek worden, een sportweek of een mix: dat is helemaal aan de commissie en aan waar zij zin in hebben. Het gaat waarschijnlijk om het organiseren van ongeveer 3 dagen, maar ook dat is nog flexibel! Vanuit Plankenkoorts zoeken we dus nog iemand voor in deze commissie, dus zie je dat wel zitten? Laat dat dan weten aan alpha@plankenkoorts.com

29/11/2021 - 15:39