Sponsormogelijkheden

Met ruim 600 leden behoort Studenten Windsurf Vereniging Plankenkoorts tot de grootste studentensportverenigingen van Leiden en Delft. Ons doel is zoveel mogelijk studenten, zo veel mogelijk te laten windsurfen. Zowel de beginnende surfers op binnenwater, als de gevorderden zeesurfer. Daarnaast kunnen leden zich ontplooien in één van onze 20 commissies. Naast het windsurfen wordt er elke week geborreld, hebben we een aantal keer per jaar een groot feest en worden er meerdere (windsurf)activiteiten georganiseerd. Een belangrijk onderdeel van Plankenkoorts zijn spontane wind- en golfsurftrips door heel Europa en zelfs Marokko die gemiddeld 15 keer per jaar voorkomen.

Om leden hierin tegemoet te komen, hebben we een aantal faciliteiten waar we heel trots op zijn:

  • Een pand in Delft met stalling voor 100 surfsets en een reparatie- en verenigingsruimte.
  • Een wagenpark met drie(!) 7-persoons extra verlengde en verhoogde surfbussen en een trailer.
  • Een lescentrum inclusief surfmateriaal voor beginners in Leiden

De kosten voor deze faciliteiten worden zo veel mogelijk betaald uit de contributie. Om echter een relatief dure sport als windsurfen voor alle studenten mogelijk en betaalbaar te houden, is de samenwerking met onze sponsoren van groot belang. Wij zijn onze sponsoren dan ook zeer dankbaar!

In samenwerking met onze sponsoren wordt bekeken hoe wij elkaar het beste kunnen helpen. Dit kan zijn door het genereren van zoveel mogelijk naamsbekendheid, het uitstralen van een bepaald (sportief/duurzaam) imago of het generen van klanten of medewerkers.

In de volgende link vindt u een brochure met alle samenwerkingsmogelijkheden: S.W.V. Plankenkoorts Informatiebrochure 2022.pdf

Bent u degene die ons kan helpen onze vereniging naar een hoger niveau te tillen, en denkt u dat wij uw bedrijf kunnen helpen aan meer publiciteit, of heeft u andere ideeën over hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze sponsorcommissie. sponsoring@plankenkoorts.com

Gastenboek +

Schaft

Ook zo'n zin in de lustrumtrip...kom vanavond langs bij de schaft en wordt nog enthousiaster! Vergeet niet allergiën, vega, etc neer te zetten en schrijf je in voor 16.30 uur.

24/05/2022 - 13:13
Ruben PK 2K

Is er iemand die op woensdagochtend (ergens tussen 9 en 10) even mee kan bijrijden om de BBQ's op te halen voor de lustrumtrip? Stuur me dan ff een appje (buservaring/rijbewijs is niet nodig).

Edit: gevonden

23/05/2022 - 09:46
HEMELDRIFTTrailer

De PK-trailer is nog beschikbaar om surfmateriaal mee te nemen op lustrumtrip naar La Torche.

Stuur een berichtje naar de Lustrumcommissie als je op dinsdag/woensdag vertrekt en de trailer naar Frankrijk wilt rijden. De kosten zullen verrekend worden zodat jij zo min mogelijk tot niet hoeft te betalen voor de extra kosten voor het rijden van de trailer.

Als je evt. je spullen (voor een kleine bijdrage) in de trailer mee wilt nemen, stuur een berichtje naar de lustrumcommissie. Wij regelen de logistiek en verrekenen de kosten voor jullie!

Uiteraard kunnen we alleen de spullen in Frankrijk krijgen als iemand de trailer wilt rijden.
 

Kusjes de LuCo

22/05/2022 - 23:15