Island Tribe

Partner

Island Tribe zonbeschermingsproducten bieden de beste bescherming tegen de zon, vooral als je (water)sporten beoefent. De producten zijn niet op waterbasis waardoor je met één laag 4-6 uur in, onder, bij en op het water kunt zijn. Het geeft geen prikkende ogen of witte waas op de huid en is Parabene, Oxybenzone en parfum vrij. Vandaar het motto: Island Tribe – Tame the Sun! Omdat het productieproces van Island Tribe producten tamelijk ingewikkeld is, kunnen ze alleen in relatief kleine hoeveelheden geproduceerd worden. Maar dan heb je ook een product dat je maximaal beschermt tegen UV-A en UV-B licht en extreem water- en transpiratiebestendig is. Niet zo vreemd dat ook veel duikers en snorkelaars Island Tribe gebruiken ter bescherming van de oceanen en het koraal.

Door de uitstekende kwaliteit, Island Tribe wordt aanbevolen door de Cancer Council, Cancer Research UK en de CANSA, zijn de producten ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, kinderen en baby’s. Island Tribe is in eerste instantie in 1992 ontwikkeld – in Zuid-Afrika en Australië waar de zon erg sterk is – ter bescherming van vooral de vele buitensporters, speciaal voor de surfers en watersport liefhebbers. Nu beschikt Island Tribe over een volledige range zonbeschermingsproducten die ondertussen in meer dan 25 landen wordt verkocht.

URL: https://www.islandtribe.nl/

Gastenboek +

Feike | Homespottaakje nog niet gedaan?

Wie wilt er met mij aanstaande maandagochtend van 8:45 tot 10:15 iets ophalen in Den Haag met de bus? Geldt als homespottaakje dus app me als je mee kan!

20/04/2024 - 22:59
Busindeling zaterdag 20 april

zee | VoortWaarts

19/04/2024 - 23:32
Cees PK SJEES

Ik zat laatst een beetje te filosoferen, en had een vraag waar ik eigenlijk niet uit kwam. Wat is een gastenboek, waar je als gast niet in kunt schrijven? Een gesloten boek? Kan iemand me helpen?

19/04/2024 - 23:10
Busindeling vrijdag 19 april

zee | Piraat
binnenwater | VoortWaarts

18/04/2024 - 11:33