Island Tribe

Partner

Island Tribe zonbeschermingsproducten bieden de beste bescherming tegen de zon, vooral als je (water)sporten beoefent. De producten zijn niet op waterbasis waardoor je met één laag 4-6 uur in, onder, bij en op het water kunt zijn. Het geeft geen prikkende ogen of witte waas op de huid en is Parabene, Oxybenzone en parfum vrij. Vandaar het motto: Island Tribe – Tame the Sun! Omdat het productieproces van Island Tribe producten tamelijk ingewikkeld is, kunnen ze alleen in relatief kleine hoeveelheden geproduceerd worden. Maar dan heb je ook een product dat je maximaal beschermt tegen UV-A en UV-B licht en extreem water- en transpiratiebestendig is. Niet zo vreemd dat ook veel duikers en snorkelaars Island Tribe gebruiken ter bescherming van de oceanen en het koraal.

Door de uitstekende kwaliteit, Island Tribe wordt aanbevolen door de Cancer Council, Cancer Research UK en de CANSA, zijn de producten ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, kinderen en baby’s. Island Tribe is in eerste instantie in 1992 ontwikkeld – in Zuid-Afrika en Australië waar de zon erg sterk is – ter bescherming van vooral de vele buitensporters, speciaal voor de surfers en watersport liefhebbers. Nu beschikt Island Tribe over een volledige range zonbeschermingsproducten die ondertussen in meer dan 25 landen wordt verkocht.

URL: https://www.islandtribe.nl/

Gastenboek +

Leander PK FR

Dag jonge honden.

ik kwam een aantal van jullie de 19e BiWa tegen op Ouddorp, al zei het laat op de avond, bij deze op verzoek wat pov GoPro beelden waar jullie wellicht op te zien zijn.

hang los 

https://m.youtube.com/watch?v=KjvcAFwab6Y

25/09/2023 - 16:16
Astrid PKT

Hoi allemaal, 

Heb jij tijdens de wind afgelopen week iets gesloopt? Simon en ik gaan morgen (vrijdag) zeiltjes naar Stitchworks brengen, zorg dat ze voor 13uur in de bak staan met een briefje eraan en dan kunnen ze nog mee! :)

Kusjess en hopelijk zie je dit bericht nog op tijd als je het nodig hebt

21/09/2023 - 18:06
Feike PK je to

Busindeling woensdag 20 september

biwa | Piraat + Golf

zee | Voortwaarts

19/09/2023 - 22:02
Schaft

Heyhoi!

Vanavond wordt er weer een heerlijke vegetarische schaft gekookt op HS :)

De eerste 20 mensen die zich inschrijven kunnen mee-eten! 

ennn misschien start de schaft net iets later dan normaal maar denk wel rond 18:45 :)

19/09/2023 - 10:09