Samenwerkingsmogelijkheden

Wij zijn SWV Plankenkoorts, dé studenten windsurfvereniging van Delft en Leiden. Met ruim 700 leden behoren wij tot een van de grootste studentensportvereniging van Leiden en Delft. Het voornaamste doel van SWV Plankenkoorts is om studenten zoveel mogelijk te laten windsurfen voor zo weinig mogelijk geld. Maar we doen meer dan dat! Zo zijn er gedurende het hele jaar een tal van activiteiten en hebben we onder andere wekelijks een borrel. 

Plankenkoorts slaagt er met steun van het bedrijfsleven al jarenlang in om studenten de mogelijkheid te geven om de sport waar zij van houden te kunnen beoefenen. Een samenwerking met ons werkt twee kanten op, waar u ons helpt om zoveel mogelijk studenten zo goedkoop mogelijk te laten windsurfen, kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld extra naamsbekendheid onder zowel Delftse als Leidse studenten en internationaal. Dit kan onder andere via ons uitgebreide netwerk van social media en onze website. Ook staan we elk jaar met een van onze surfbussen op de introductieweken voor nieuwe studenten in Delft en Leiden. Voor een wat meer internationale exposure hebben wij onze surfbussen waarmee door heel Europa surfspots worden bezocht. Daarnaast is windsurfen natuurlijk een bij uitstek duurzame sport. 

Wilt u meer informatie over de vereniging en de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan een kijkje in de brochure: S.W.V. Plankenkoorts Informatiebrochure 2023.pdf

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of heeft u een samenwerkingsvoorstel? Neem dan contact op via spoco@plankenkoorts.com. We horen graag van u en kijken uit naar een succesvolle samenwerking! 

 

Mooie surfactie

 

Gastenboek +

Leander PK FR

Dag jonge honden.

ik kwam een aantal van jullie de 19e BiWa tegen op Ouddorp, al zei het laat op de avond, bij deze op verzoek wat pov GoPro beelden waar jullie wellicht op te zien zijn.

hang los 

https://m.youtube.com/watch?v=KjvcAFwab6Y

25/09/2023 - 16:16
Astrid PKT

Hoi allemaal, 

Heb jij tijdens de wind afgelopen week iets gesloopt? Simon en ik gaan morgen (vrijdag) zeiltjes naar Stitchworks brengen, zorg dat ze voor 13uur in de bak staan met een briefje eraan en dan kunnen ze nog mee! :)

Kusjess en hopelijk zie je dit bericht nog op tijd als je het nodig hebt

21/09/2023 - 18:06
Feike PK je to

Busindeling woensdag 20 september

biwa | Piraat + Golf

zee | Voortwaarts

19/09/2023 - 22:02
Schaft

Heyhoi!

Vanavond wordt er weer een heerlijke vegetarische schaft gekookt op HS :)

De eerste 20 mensen die zich inschrijven kunnen mee-eten! 

ennn misschien start de schaft net iets later dan normaal maar denk wel rond 18:45 :)

19/09/2023 - 10:09