Samenwerkingsmogelijkheden

Wij zijn SWV Plankenkoorts, dé studenten windsurfvereniging van Delft en Leiden. Met ruim 700 leden behoren wij tot een van de grootste studentensportvereniging van Leiden en Delft. Het voornaamste doel van SWV Plankenkoorts is om studenten zoveel mogelijk te laten windsurfen voor zo weinig mogelijk geld. Maar we doen meer dan dat! Zo zijn er gedurende het hele jaar een tal van activiteiten en hebben we onder andere wekelijks een borrel. 

Plankenkoorts slaagt er met steun van het bedrijfsleven al jarenlang in om studenten de mogelijkheid te geven om de sport waar zij van houden te kunnen beoefenen. Een samenwerking met ons werkt twee kanten op, waar u ons helpt om zoveel mogelijk studenten zo goedkoop mogelijk te laten windsurfen, kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld extra naamsbekendheid onder zowel Delftse als Leidse studenten en internationaal. Dit kan onder andere via ons uitgebreide netwerk van social media en onze website. Ook staan we elk jaar met een van onze surfbussen op de introductieweken voor nieuwe studenten in Delft en Leiden. Voor een wat meer internationale exposure hebben wij onze surfbussen waarmee door heel Europa surfspots worden bezocht. Daarnaast is windsurfen natuurlijk een bij uitstek duurzame sport. 

Wilt u meer informatie over de vereniging en de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan een kijkje in de brochure: S.W.V. Plankenkoorts Informatiebrochure 2022-2023.pdf

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of heeft u een samenwerkingsvoorstel? Neem dan contact op via spoco@plankenkoorts.com. We horen graag van u en kijken uit naar een succesvolle samenwerking! 

 

Mooie surfactie

 

Gastenboek +

TsunamiTaart

PK wordt vandaag 42! Kom naar HS voor taart :)

22/03/2023 - 11:53
Maaike

*BLITZTRIP DOMBURG*

Voorstel: donderdagavond/vrijdagochtend weg, zaterdagavond terug. Twee dagen 25-37 knopen. Ik kan waarschijnlijk (hopelijk) een adresje regelen in de buurt, met bed, matras en warme douche (en dak), voor 10 euro per nacht of iets in die richting.

Geïnteresseerd? App mij (06-27522629). Noa wil ook :)

(Ik heb nog nooit blitztrip georganiseerd maar WEL veel enthousiasme!!!!!!!)

20/03/2023 - 16:35
Alex PK 20

Gezocht: Nieuwe eigenaar voor deze Fantastische Ford Fiesta.
PK Vraagprijs: €250 (Niet veel hoger dan de sloopwaarde mocht je hem tegen een boom aan rijden)
Deze Fiesta uit 2001 komt met dakdragers en APK tot September. Visueel niet moeders mooiste maar motorisch voor zover bekend in goede staat. De auto heeft enkele (niet kritische) mankementen, bij interesse kan je me een whatsapp/email sturen (contact gegevens in mijn profiel). Met deze auto word elke rit naar je surfsessie een feestje!

 

17/03/2023 - 18:30
FysiofabriekUpdate planning clinic

Planning warming-up en preventie clinic

De planning voor de warming-up en preventie clinic is bekend! We starten met een schaft van 18:00-19:00 (op eigen kosten) en dan zullen Maarten en Alex van Fysiofabriek de clinic geven van 19:00-21:00 (dit is dus optie 2). Wil je ook nog komen? Schrijf je dan snel in via de banner want de clinic zit bijna vol!

Bij vragen kan je mailen naar spoco@plankenkoorts.com of mij een berichtje sturen! Tot maandag op de homespot!

15/03/2023 - 22:13