Samenwerkingsmogelijkheden

Wij zijn SWV Plankenkoorts, dé studenten windsurfvereniging van Delft en Leiden. Met ruim 700 leden behoren wij tot een van de grootste studentensportvereniging van Leiden en Delft. Het voornaamste doel van SWV Plankenkoorts is om studenten zoveel mogelijk te laten windsurfen voor zo weinig mogelijk geld. Maar we doen meer dan dat! Zo zijn er gedurende het hele jaar een tal van activiteiten en hebben we onder andere wekelijks een borrel. 

Plankenkoorts slaagt er met steun van het bedrijfsleven al jarenlang in om studenten de mogelijkheid te geven om de sport waar zij van houden te kunnen beoefenen. Een samenwerking met ons werkt twee kanten op, waar u ons helpt om zoveel mogelijk studenten zo goedkoop mogelijk te laten windsurfen, kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld extra naamsbekendheid onder zowel Delftse als Leidse studenten en internationaal. Dit kan onder andere via ons uitgebreide netwerk van social media en onze website. Ook staan we elk jaar met een van onze surfbussen op de introductieweken voor nieuwe studenten in Delft en Leiden. Voor een wat meer internationale exposure hebben wij onze surfbussen waarmee door heel Europa surfspots worden bezocht. Daarnaast is windsurfen natuurlijk een bij uitstek duurzame sport. 

Wilt u meer informatie over de vereniging en de mogelijkheden voor een samenwerking? Neem dan een kijkje in de brochure: S.W.V. Plankenkoorts Informatiebrochure 2023.pdf

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking of heeft u een samenwerkingsvoorstel? Neem dan contact op via spoco@plankenkoorts.com. We horen graag van u en kijken uit naar een succesvolle samenwerking! 

 

Mooie surfactie

 

Gastenboek +

SchaftPKookT

De laatste SOGschaft van het kwartaal wordt een feestje! 🥳🥳🥳
Een heerlijk hapje wordt klaargezet voor 20 man. Schrijf je in voor 17.00 als je kan. Bijzijn is meemaken.

17/04/2024 - 20:01
SchaftPKookT

Sogger de SOG schaft
De op 1 na laatste SOG schaft van de tentamenweek is er weer. Zorg dat je je (met allergieën etc.) VOOR 15.00 hebt ingeschreven als je 's avonds wilt mee-eten. Dit ivm het doen van vroege boodschappen door het schaft team. We koken voor max 25 mensen.

17/04/2024 - 11:06
SchaftPKoe

Halloo vanavond weer sog schaft, schrijf je samen met je allergieën in voor 16:30 :) max 25 mensen

Tot vanavond!

16/04/2024 - 14:35
Schaft

Hola, 

Vanavond is er weer een heerlijke vega SOG schaft voor max 25.

Schrijf je in en vergeet niet te melden als je allergieën hebt! Tot vanavond! :)

15/04/2024 - 12:30