Commissie Borrel

Maak op deze borrel kennis met alle commissies en wat zij betekenen voor de vereniging, En ontdek wat jij kan betekenen voor de vereniging.

Plankenkoorts kent vele mooie commissies. Deze zijn van groot belang om Plankenkoorts de vereniging te maken en te houden die ze is. Bovendien is het ontzettend leuk en leerzaam voor je om bij een commissie te gaan. Om erachter te komen welke commissie nou goed bij jou past is er op donderdag 20 september de Commissie Interesse Borrel!
Maar.. weet jij al precies wat je wilt, of wil je je vast inlezen? Hieronder staan alle commissies kort toegelicht en bij wie je je nu alvast kunt inschrijven! Let op: je kunt je sowieso ook inschrijven op de Commissie Interesse Borrel van de 20e.

Lesgeefcommissie
Heb je ervaring en lol met lesgeven? Of kun je al een beetje windsurfen en wil graag je skills overbrengen op andere beginners? Kom bij de Lesgeef! Deze commissie trekt het windsurfniveau van Plankenkoorts elk jaar naar een hoger niveau!
Aanmelden voor de commissie kan bij: penningmeester@plankenkoorts.com

Beuncommissie
Ben je handig? Kan je een beetje klussen? Dan is de beuncommissie wat voor jou. Ons prachtige VB onderhouden is de main task van de beuncommissie. Maar andere klusprojecten zijn zeker welkom!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: zeta@plankenkoorts.com

Schaft commissie
Kan je lekker koken? Of wil je het meer leren? Leuk! Dan is de Schaft iets voor jou. Maandelijks eten we in de Kurk, wekelijks op de homespot, en natuurlijk bij alle kampen zorgt de schaft ervoor dat alle buikjes gevuld worden. Wil jij hier aan bijdragen en zorgen voor die culinaire touch van PK?
Aanmelden voor deze commissie kan bij: secretaris@plankenkoorts.com

Spoco
Regel jij een nieuwe STUDslet, een mooie oven op HS of heb je een nog veel mooier idee? Dan is de Sponsor Commissie (Spoco) voor jou. De centrale acquisitie commissie van PK zorgt ervoor dat er geld binnengehaald wordt, dat er mooi materiaal binnenkomt, maar ondersteunt ook andere commissies bij het financieren van hun mooie plannen. Je werkt nauw samen met de commissies van PK en externen alles op een hoger niveau te krijgen.
Aanmelden voor deze commissie kan bij: beta@plankenkoorts.com

Activiteitencommissie (AC)
Houd je wel van een feestje? Of heb je ideeën voor vette activiteiten? Dan is de activiteitencommissie jouw commissie. De AC plant alle niet surfgerelateerde activiteiten zoals chillsessies, feesten, borrels en filmavonden.
Aanmelden voor deze commissie kan bij: alpha@plankenkoorts.com

Busklus
Misschien wel het belangrijkste onderdeel van Plankenkoorts zijn toch wel de drie prachtige bussen. Deze verdienen onderhoud! Dus ben je handig of heb je verstand van auto’s? Of kan je nog helemaal niks en heb je twee linkerhanden maar wil je het wel graag leren? Kom bij de Busklus! Aankomende klusdag: olie verversen, remmen ontluchten en nog veel meer!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: beta@plankenkoorts.com

Katapult
Heb je wat met grafisch ontwerp, illustrator of indesign? Dan is de katapult misschien wat voor jou. Drie keer per jaar komt hét vette PK-magazine uit, met alle mooie tripverhalen, roddels en activiteiten. Help mee!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: secretaris@plankenkoorts.com

Plankenkoorts Windsurf Activiteitencommissie (PWAC)
De PWAC is verantwoordelijk voor alle windsurf activiteiten. Zo organiseren zij de vetste windsurflectures, Uber VB dagen en bijvoorbeeld de Battle of the Generations en de Loop Challenge. Episch! Organiseer mee met de PWAC!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: beta@plankenkoorts.com

Kamp Commissie
Ja, ja, misschien toch wel de leukste commissie van allemaal. Zij organiseren de vetste kampen van PK, zoals beginnerskamp, KemKa, VOOKA en wie weet dit jaar ook wel weer het epische robkamp. Das dus een grote gezellige boel.
Aanmelden voor deze commissie kan bij: voorzitter@plankenkoorts.com

Design&Print (D&P)
Ben je handig met illustrator en photoshop? En heb je liefde voor het design van posters, t-shirts, vesten, badlakens en dergelijke? Kom dan bij de Design&Print!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: voorzitter@plankenkoorts.com

PKamera
Heb je je eigen camera? En vind je het leuk de activiteiten vast te leggen op de gevoelige plaat en meer over fotografie te leren? Kom bij de PKamera!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: secretaris@plankenkoorts.com

Golfsurfcommissie
Kan je al golfsurfen? De Golfsurfcommissie kan nog wel lesgevers en enthousiastelingen gebruiken!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: penningmeester@plankenkoorts.com

Webpruts-commissie
Wil je meebouwen aan de nieuwe Plankenkoorts website en ben je handig in programmeren? Vind je het vet om problemen op te lossen van klein tot groot? Of wil je jezelf leren programmeren en zoek je daarvoor vette projecten? Kom dan bij De Webpruts en help mee om Plankenkoorts’ grootste communicatie-tool soepel werkend te houden, uit te breiden en een nieuwe look te geven!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: zeta@plankenkoorts.com

Datum: 
20 Sep 2018