Golfsurfclinic

Naast windsurfen doen wij bij Plankenkoorts ook aan golfsurfen! En omdat golfsurfen ook leuk is organiseert PK samen met The Shore een golfsurfclinic!

Deze wordt gegeven op a.s. dinsdag 18 september, en is een unieke kans om voor een PK prijsje een echte surfles mee te maken!

De instructeurs van The Shore Scheveningen staan voor ons klaar om 17:30 en na een kort deel theorie gaan we lekker met z’n allen het water op! De les is gericht aan de beginnende golfsurfer. Je hebt zelf géén wetsuit en surfplank nodig, deze worden verzorgd door The Shore.

Na het surflesje wordt er ge-BBQ’d op het strand, en zullen we onder het genot van een schultie de zon in de zee zien zakken.

Het is overigens niet verplicht om mee te doen aan de clinic. Kun je al surfen, of wil je gewoon een beetje chillen en andere golfsurfers leren kennen, dan ben je ook van harte welkom. De surfboards van PK gaan daarnaast ook mee, mocht je zelf een paar golfritjes willen wagen.

Even de praktische infromatie op een rijtje:

- De clinic kost € 7,50
LET OP: Inschrijven = Betalen (ook als je te laat aankomt of als je niet op komt dagen)

- De BBQ wordt verzorgd door PK en is niet bij de clinic inbegrepen. De BBQ zal een paar euro kosten en wordt achteraf verrekend

- De clinic begint om 17:30 en duurt zo’n anderhalf uur

- Het maximum aantal inschrijvingen voor de clinic = 40

- Locatie: The Shore, Strand Noord 2A, 2586 ZZ Den Haag

Schrijf je HIIIEEER in
.

Datum: 
18 Sep 2018