!!KemKa inschrijven!!

KemKa 2018 zal plaatsvinden van 31 augustus tot 2 september. Dit jaar gaan we naar Camping Den Osse in Zeeland (Blankersweg 4, 4318 TV Brouwershaven). Je bent al in de ochtend welkom op de camping. Inschrijven kan HIERRR!

Let op: Alleen voor Furqen begint KemKa al op donderdag 30 augustus! Dag extra KemKa, helemaal niet gek!

Hieronder volgt nog wat mooie, algemene informatie.

Vervoer naar locatie
Wij raden je aan om met eigen vervoer te komen naar de camping. Mocht je met de auto willen komen en heb je nog plekken over? Zet deze dan online op onze PKarpool zodat anderen gezellig mee kunnen rijden. Als je nog een plekje zoekt, kun je hier natuurlijk ook terecht.

Je kunt ook met de PK Partytrein komen. Voor de furqen, robbies en moreno is er een partytrein op donderdag 30 augustus. De trein vertrekt om 17.15 uur vanaf Leiden Centraal en 17.35 uur vanaf Delft Centraal richting Goes. Er zal een reisleiders aanwezig zijn. Vergeet je OV chipkaart niet op te laden.

Vrijdag 31 augustus zal de PK Partytrein om 12.15 uur vanaf Leiden Centraal en om 12.35 uur vanaf Delft Centraal. In Goes zullen wij de bus pakken naar Zierikzee. De PK bussen zullen tussen 14.30 en 16.30 pendelen tussen Zierikzee en de camping.

Ga je zelf met het OV? Dat valt af te raden. Houd er in ieder geval rekening mee dat je goed de reisplanner checkt en vroeg in de ochtend/ middag vertrekt. Mocht er in je reisplanning staan dat je een taxibus moet nemen, houd er dan rekening mee dat je hiervoor een speciale pas en reserving nodig hebt (heb je waarschijnlijk niet). Op vrijdag rijden er geen OV bussen naar de camping. Vanwege de planning van de organisatie is het helaas niet mogelijk om het hele weekend te pendelen tussen Zierikzee en de camping. Er zal alleen donderdagavond en vrijdagmiddag tussen 14.30 uur en 16.30 uur gependeld worden. Als je buiten deze tijden vervoer nodig hebt tussen, vragen wij je dit onderling te regelen met andere PK’ers.

Activiteiten en feestthema
Wij hebben een aantal leuke dingen op het programma staan. Elke ochtend zal je het programma terugvinden op ons whiteboard bij de grote tent. Natuurlijk brengen wij onze windsurfsetjes mee voor de surfs en gaan de voetjes lekker van de vloer. We kunnen alvast verklappen dat we vrijdagavond uit zullen gaan in Feestcafé de Zoom. Neem hiervoor je ID mee! En daar hoort uiteraard een super vet thema bij, namelijk Hawaii.Trek dus alvast dat bloemetjeskostuum uit de kast, neem je kokosnoten mee of koop nog snel even zo een prachtig rokje! Hoe gekker, hoe beter.

Paklijst
Als je je inschrijft krijg je een mooie paklijst toegstuurd, maar we willen in ieder geval alvast benadrukken dat het ontzettend belangrijk is om waterschoentjes mee te nemen i.v.m. oesters en mosselen op de bodem van het meer. Heb je zelf geen schoentjes? Geen paniek, wij nemen er een aantal extra mee, zodat uiteindelijk iedereen toch kan surfen. Scheelt wat ritjes naar de EHBOpost. Daarnaast is een goed opgeladen telefoon ook altijd handig als robbie en moreno!

Vervoer spullen
Om ervoor te zorgen dat je niet met al je spullen hoeft te zeulen in de trein is het mogelijk om je bagage af te geven in Leiden of Delft. Spullen kun je droppen op de volgende momenten:
- Woensdag 29-08 van 13.00 tot 17.00 uur op de Homespot (Leeghwaterstraat 356, Delft);
- Woensdag 29-08 van 14.00 tot 17.00 uur bij het Valkenburgse Meer (check de bijlage voor de locatie).

Spelregels
Dit weekend staat natuurlijk garant voor enorm veel plezier! We hebben wel een paar spelregels:
- Meld je bij aankomst even bij de PWAC zodat zij je op de aanwezigheidlijst kunnen zetten.
- Neem je ID mee. Er wordt geen alcohol geschonken onder de 18. Je krijgt een bandje om aan te tonen dat je 18+ bent van de KemKa organisatie.
- Wees na 23.00 uur stil op de camping, ook na terugkomst van een feestje. We willen hier graag volgende keer weer terugkomen!

De kosten worden na afloop verdeeld over iedereen die mee gaat, maar denk aan zo’n €50 totaal voor o.a. eten, drinken, surfen en verblijf.

Voor vragen kun je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar pwac@plankenkoorts.com. Indien je tijdens het weekend iemand wilt bereiken of in geval van nood kun je bellen naar onderstaanden:

Bart Klootwijk – 0642355419
Laura van Eijk – 0640073199

Datum: 
31 Aug 2018