Kemka

Dit jaar is het Grevelingenmeer het toneel van een fantasisch weekend surfen, chillen, de/je (mede)furqen leren kennen, zuipen, partyen, maffe spellen doen en in tenten slapen enzo.

Dit heerlijke weekend begint voor de furqen en robbies/moreno's op donderdag 31 aug (jullie ontvangen een mail met reisadvies(partytrein) en begintijd etc.) maar ben geen furq of robbie/moreno, geen probleem, super gezellig! - voor deze pilsbazen begint het weekend op vrijdag 1 september (mag aanhaken wanneer je wil op vrijdag).

We slapen op Camping de Grevelingen
Havenweg 1, 3244 LK Nieuwe-Tonge
Kosten voor het kamp (slapen, eten, pils) wordt geschat op 50 euro.

-als je al je al hebt opgegeven voor KEMKA (mail/appje naar de secretaris) dan hoef je niet hier ook nog in te schrijven, maar het mag wel, beter dubbel dan per ongeluk niet :) -

NIEUW! Sinds dit jaar werken we met een PK Carpool systeem waarbij je een auto kan inschrijven en zo je kosten kunt splitten (of met iemand met de auto mee rijden).

>>>>Mooi! Kemka, legendarisch, schrijf je dus hier in! <<<<

De Infomail!

Lieve KemKa gangers,

Het is bijna tijd voor het mooiste weekend van het jaar! Kemka vindt dit jaar plaats van vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september. De furqen, robbies en moreno’s zijn de dag ervoor al aangekomen, maar vrijdag gaan ook de doorgewinterde PK’ers van start.

KemKa is dit jaar op Camping de Grevelingen in Zeeland. Je kunt hier met het openbaar vervoer naartoe, maar je kunt natuurlijk ook met eigen vervoer komen. Met OV: reis naar Bushalte Faunapark, Nieuwe-Tonge. Vanaf daar is het nog 20 minuten lopen naar de camping. Je kunt gewoon aansluiten op een tijd die je zelf chill vindt. locatie: Camping de Grevelingen: Havenweg 1, 3244 LK, Nieuwe-Tonge. Ben je met een groep, dan kan er waarschijnlijk wel een PK busje jullie kant op komen om je 20 minuten lopen te besparen.

Er is een belangrijk verschil met voorgaande jaren, namelijk dat we dit jaar met bandjes gaan werken. Zoek bij aankomst op het kamp even iemand van de PWAC op (Hessel, Jacob, Paula, Bart, Theo-Jan), zij kunnen je op vertoon van je legitimatie (18+!) een bandje geven. Minderjarigen krijgen dus géén bier!

Nog een verschil is dat we de KemKa groepjes dit jaar weer vooraf gemaakt hebben, zodat de furqen een persoonlijk aanspreekpunt hebben en niet in leegte vallen. Dit betekent dat we dit jaar ook weer een thema hebben! à Terug naar je jeugd tijdens het weekend waar je je het hele jaar al op hebt verheugd! Elk furqengroepje heeft een tv-programma en komt verkleed naar het feest op zaterdag (dus niet meer op vrijdag!). Zonder groepje verkleden is wat saai, dus vorm vooral een groepje met andere niet-robbies/moreno’s en meld je bij de PWAC, dan krijgen jullie ook een programma. J

Ook moeten we dit jaar denken om geluidsoverlast. We hebben een afgelegen plek op de camping, maar dus wel OP de camping. Dit betekent dat we ’s nachts stil zijn, ook bij terugkomst van een feest. Natuurlijk wordt dit elk jaar wel gezegd, maar omdat de campings waar we nog welkom zijn, op raken, is het dit jaar extra belangrijk! Spreek anderen er dus ook op aan als ze enorm lawaaiig zijn, dan kunnen we volgend jaar weer genieten!

Om ervoor te zorgen dat je niet met al je spullen hoeft te zeulen in de trein, is het mogelijk om je tas af te geven in Leiden of Delft. Je kan je spullen [Wo. 30-08 , van 13.00 tot 17.00 uur] op de Homespot zetten, of van [Wo. 30-08, van 14.00 tot 17.00 uur] op het Valkenburgse meer. Qua kosten kun je rekenen op ongeveer €50, voor je eten, drinken, surfs en slaapplek. Verder is dit weekend natuurlijk gewoon een super mooi weekend, dus lekker surfen en chillen met de furqen en je mede PK’ers.

Wij hebben er zin in, tot snel!

P.s. Windsurfen op blote voeten is natuurlijk heerlijk, maar neem toch maar iets van surfschoentjes mee, omdat er verderop mosselen liggen.

Namens de PWAC,

Jacob Lont
Secretaris

Contactgegevens van de PWAC vind je in het smoelenboek van:
Hessel Klein Schiphorst
Theo-Jan Min
Bart Klootwijk
Jacob Lont

Datum: 
3 Sep 2017