berichten/ activiteiten niet meer aan te passen

Holaa toppertjes van de webpruts!

Op de nieuwe site heb ik net een guestbook bericht gepost wat bedoeld was voor niet leden. Hierbij heb ik alleen 'bestuur' of 'owner' niet aangeklikt, met als gevolg dat ik er nu niet meer bij kan om het aan te passen. Dat is bij dit bericht niet erg, maar wel onhandig als je wel een keer dit vergeet en het aan wilt passen. Misschien is het handig dat de knop 'bestuur' of de knop 'owner' automatisch aanstaat bij dingen als guestbook berichten en activiteiten plaatsen? Dan voorkom je dit en kun je hem eventueel uitklikken mocht je het om de een of andere reden niet willen. Anders moeten leden/ het bestuur de webpruts weer lastig vallen met dit soort gevallen. Kijk maar wat jullie hiermee doen :)

Status
Nieuw/unfixed

Gastenboek +

Laura PK 43

Hoi,

Het wordt bijna winter en dat betekent kans op ijssurfen. Lijkt dat je wat, mijn ijssurfer gaat weg, dus stuur ff berichtje als je 'm wilt hebben.

Groetjes,

Laura

30/11/2021 - 14:53
BetaPK SG

Busindeling 30/11:

Piraat 9:00 vertrekĀ 

Golf 13:00 vertrek

30/11/2021 - 00:47
MarijkePK 0165

Dit jaar zal er een watersportweek georganiseerd worden in Leiden! Dit wordt georganiseerd door een commissie bestaande uit 1 commissielid per watersportvereniging. Het kan een feestweek worden, een sportweek of een mix: dat is helemaal aan de commissie en aan waar zij zin in hebben. Het gaat waarschijnlijk om het organiseren van ongeveer 3 dagen, maar ook dat is nog flexibel! Vanuit Plankenkoorts zoeken we dus nog iemand voor in deze commissie, dus zie je dat wel zitten? Laat dat dan weten aan alpha@plankenkoorts.com

29/11/2021 - 15:39