Ik wil het StudSletje gebruiken

terug naar FAQ

Ik wil het homespotsletje gebruiken

De StudSlet is het windsurfsetje voor leden die graag met een PK-bus mee naar binnenwater willen gaan maar nog geen eigen windsurfsetje op de homespot hebben. De StudSlet is ingevoerd in samenwerking met uitzendbureau Stud. Het doel van het setje is het bevorderen van de overstap van VB naar surfen op een eigen setje.

Dus heb jij het gevoel dat je VB wel hebt uitgespeeld en wil je graag een keer mee surfen met een PK-bus op een nieuwe spot? Of ben je een nieuw lid dat al goed kan surfen maar heb je nog geen eigen materiaal? Dan kan je de studslet gebruiken! Je mag de StudSlet maximaal 3 keer gebruiken als je bezig bent met het samenstellen van je eigen setje.

Als je het board wilt gebruiken, geef dit dat aan bij je inschrijving op Bus-Online. Voor vragen kun je mailen naar de Beta via beta@plankenkoorts.com. De sleutel voor het sletje is te verkrijgen via het bestuur. Het hele reglement over de studslet is te vinden in homespotreglement (link).

Het sletje:

Het sletje bestaat uit de onderstaande onderdelen. Hier kan je zien welke onderdelen op het moment beschikbaar zijn. Heb je de studslet gebruikt en is er iets kapot? Geef dit dan aan bij de Beta via beta@plankenkoorts.com

Board 107 liter: Beschikbaar
Board 126 liter: Onbeschikbaar

Ezzy 5.2: Beschikbaar
Ezzy 4.7: Onbeschikbaar
Ezzy 4.2: Beschikbaar
Simmer 3.7: Beschikbaar

Verlenger+mastvoet 1: Niet Beschikbaar
Verlenger+mastvoet 2: Niet Beschikbaar
Giek 1: Beschikbaar
Giek 2: Beschikbaar
370 RDM mast: Beschikbaar
400 RDM mast: Beschikbaar

Laat weten dat je het sletje ook gebruikt hebt

Inmiddels is ze al door vele leden gebruikt om helemaal los te gaan op het water. Iedereen die haar gebruikt heeft, mag zijn of haar naam op het board zetten.