Ik wil mee met de bus om te gaan surfen!

terug naar FAQ

Ik wil mee met de bus om te gaan surfen!

Mooiii! Als je je eigen spullen hebt kun je mee met de bussen. PK heeft drie bussen: de PK Golf, PK VoortWaarts en de PK Piraat. In elke bus passen ongeveer 15 surfsetjes en zes of zeven personen. De bussen worden zowel voor dagtripjes in binnenland als voor langere vakanties in het buitenland gebruikt.

Hoe kan ik mee op een surfdag?

Op PK-online links op de site kun je je inschrijven voor de bussen. Daar zie je ook waar iedereen naartoe wil en hoe laat. Op de afgesproken tijd komt iedereen naar de stalling (tegenover de bussen, klik hier voor de locatie) en kan er gesurft worden! Je mag de bus alleen besturen als je een busrijbewijs van Plankenkoorts hebt. Kijk hier voor het volledige busreglement.

Hoe kan ik mee op surftrip?

De bussen worden vaak gebruikt om mee op surftrip te gaan naar harde wind en mooie golven. Je kunt achterin slapen en dus erg goedkoop op trip! Voor de grote vakanties worden ‘hardcore meetings’ georganiseerd, avonden waarop de bussen eerlijk verdeeld worden. Voor de rest van de dagen kun je altijd afspreken met PK’ ers om gewoon lekker op trip te gaan. Dit kan gewoon spontaan, als je genoeg mensen met PK-busrijbewijs hebt en even belt met de beta kun je over het algemeen de bus gewoon meenemen.

Problemos?

Voor vragen of problemen met de bus moet je bij de beta zijn. Check hier wie dat is!