Wordt KNRM-lifeguard

Heb je altijd al de lijnen van een kiter door willen snijden? Een zomer op het strand willen wonen en er nog voor betaald krijgen ook? Denk je dat jij de 400m binnen 8 minuten kunt zwemmen? Meld je dan nu aan voor een zomerbaantje als lifeguard bij de KNRM!

Meer dan tien zomers lang hebben PK’ers de badpost van strand Nes op Ameland bemand. Tijdens zo’n zomerbaantje moet je aan de ene kant hard werken, maar er gebeuren natuurlijk ook de mooiste dingen. Zo is onder andere tijdens het strandwachten MadNes Festival ontstaan, waar we met PK ook deze zomer weer bij zijn. En je kan in je vrije tijd natuurlijk lekker gaan surfen!

Afgelopen jaar heeft de KNRM het bewaken van de stranden overgenomen, maar nog steeds zijn er PK’ers die deze zomer weer op het strand staan. Lijkt dit jou ook de ideale zomerbaan? Kijk dan voor meer informatie op http://www.knrmlifeguards.nl/. Let wel op, de selectiedagen zijn al in februari, dus begin alvast met de zwemtrainingen!

Heb je vragen? Zoek dan in het smoelenboek naar Evelien, Dillip of Leander. Zij kunnen je allemaal mooie verhalen vertellen over hun ervaringen op strand Nes!

Gastenboek +

Vladimir

Yo!  Een vriend van mij rijdt op 2 Juli richting zuid-frankrijk / spanje. Er zijn nog twee plekken in de bus vrij en er is ook ruimte voor surfspullen. Bij interesse kan je mij appen :)

27/06/2022 - 12:56
Josefien Schaft

Morgen is er een extra schaft voor de bestuursbekendmaking! Kom lekker eten en daarna met zijn allen naar de Kurk, inschrijven voor 17:00 morgen dan zetten Kees en Sarah een heerlijk bordje voor je klaar

27/06/2022 - 10:55
Niels PK -1

Madnes Carpool
Joe bij is nog een plek vrij in de auto naar madness :)
We wouden donderdagmiddag die kant op.
Hit me up als je mee wil rijden :)

26/06/2022 - 22:59