Welkom Movares

Met trots presenteren wij onze nieuwe sponsor voor dit collegejaar: Movares! Een leefbaar, toegankelijk en duurzaam Nederland; de vraag is niet of we er komen, maar hoe we er komen. Dat is de puzzel waar Moveras elke dag aan werkt. Ze gaan voor data-gestuurd, innovatief en efficiënt werken. Complexe projecten? Daar krijgen zij juist energie van. Zij leveren slimme adviezen en ontwerpen op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, energietransitie, circulairbouwen en klimaatadaptatie. Dit doen zij voor grote en kleine opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, ProRail, provincies, gemeenten, waterschappen en netbeheerders. Een prachtig veelzijdig technisch bedrijf wat mooie kansen kan bieden voor veel van onze leden. Benieuwd naar de cariere mogelijkheden binnen Movares? Kijk dan op de sponsorpagina van onze website.

Gastenboek +

Feike | Homespottaakje nog niet gedaan?

Wie wilt er met mij aanstaande maandagochtend van 8:45 tot 10:15 iets ophalen in Den Haag met de bus? Geldt als homespottaakje dus app me als je mee kan!

20/04/2024 - 22:59
Busindeling zaterdag 20 april

zee | VoortWaarts

19/04/2024 - 23:32
Cees PK SJEES

Ik zat laatst een beetje te filosoferen, en had een vraag waar ik eigenlijk niet uit kwam. Wat is een gastenboek, waar je als gast niet in kunt schrijven? Een gesloten boek? Kan iemand me helpen?

19/04/2024 - 23:10
Busindeling vrijdag 19 april

zee | Piraat
binnenwater | VoortWaarts

18/04/2024 - 11:33