Welkom Movares

Met trots presenteren wij onze nieuwe sponsor voor dit collegejaar: Movares! Een leefbaar, toegankelijk en duurzaam Nederland; de vraag is niet of we er komen, maar hoe we er komen. Dat is de puzzel waar Moveras elke dag aan werkt. Ze gaan voor data-gestuurd, innovatief en efficiënt werken. Complexe projecten? Daar krijgen zij juist energie van. Zij leveren slimme adviezen en ontwerpen op het gebied van infrastructuur, mobiliteit, digitale transformatie, energietransitie, circulairbouwen en klimaatadaptatie. Dit doen zij voor grote en kleine opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, ProRail, provincies, gemeenten, waterschappen en netbeheerders. Een prachtig veelzijdig technisch bedrijf wat mooie kansen kan bieden voor veel van onze leden. Benieuwd naar de cariere mogelijkheden binnen Movares? Kijk dan op de sponsorpagina van onze website.

Gastenboek +

Leander PK FR

Dag jonge honden.

ik kwam een aantal van jullie de 19e BiWa tegen op Ouddorp, al zei het laat op de avond, bij deze op verzoek wat pov GoPro beelden waar jullie wellicht op te zien zijn.

hang los 

https://m.youtube.com/watch?v=KjvcAFwab6Y

25/09/2023 - 16:16
Astrid PKT

Hoi allemaal, 

Heb jij tijdens de wind afgelopen week iets gesloopt? Simon en ik gaan morgen (vrijdag) zeiltjes naar Stitchworks brengen, zorg dat ze voor 13uur in de bak staan met een briefje eraan en dan kunnen ze nog mee! :)

Kusjess en hopelijk zie je dit bericht nog op tijd als je het nodig hebt

21/09/2023 - 18:06
Feike PK je to

Busindeling woensdag 20 september

biwa | Piraat + Golf

zee | Voortwaarts

19/09/2023 - 22:02
Schaft

Heyhoi!

Vanavond wordt er weer een heerlijke vegetarische schaft gekookt op HS :)

De eerste 20 mensen die zich inschrijven kunnen mee-eten! 

ennn misschien start de schaft net iets later dan normaal maar denk wel rond 18:45 :)

19/09/2023 - 10:09