Sync nu met de Plankenkoorts agenda!

Zet nu heel gemakkelijk de Plankenkoorts agenda in je eigen Google Agenda! Alle activiteiten zullen up-to-date op deze PK agenda gezet worden waarna ze vanzelf in je agenda verschijnen!

Dit is hoe je de PK agenda in je eigen agenda krijgt: Klik op het plusje naast "Andere agenda's" en kopieër plankenkoortskalender@gmail.com onder "Abonneren op Agenda", et voilà!

Ben je nou iemand met Apple producten en wil je hem graag op je iPhone zien? Volg dan eerst de bovenstaande stap.

Daarna moet je eerst je Google account toevoegen aan je iCloud agenda (via Settings -> Calendar). Vink hem daarna hier aan (ingelogd met je Gmail). Dan verschijnt hij vanzelf in je agenda!!

 

Gastenboek +

Busindeling vrijdag 23 februari

binnenwater | Piraat (vroeg) + VoortWaarts (laat)

22/02/2024 - 22:37
Busindeling dinsdag 20 februari

zee | Piraat

20/02/2024 - 11:08
SchaftPK πt

Hoi allemaallll, vanavond wordt er weer een mooi maal op tafel gezet. Dit doen we voor maximaal 25 mensen, dus schrijf je snel in (uiterlijk 17:00). Geef tot slot in de beschrijving eventuele allergieën aan, dan proberen wij hier rekening mee te houden. Tot vanavond! 

20/02/2024 - 08:59
FeikePK je to

Belangrijk bericht over de hardcore meeting aanstaande donderdag

Wil jij surfend de zomer doorbrengen in het zonnige Viana do Castelo of het nog zonnigere Marokko? Of wil je plannen smeden voor een andere bestemming? De trips komen dichterbij, dus dat betekent dat het weer tijd is om je IN TE SCHRIJVEN!!!

Inschrijven doe je op de hardcore meeting, aanstaande donderdag 22 februari. Zie hier welke trips er zijn en hoe de inschrijvingen werken!

19/02/2024 - 14:18