Protocol omtrent COVID-19, update 26/06/2021

Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet voor het inperken van de verspreiding van het coronavirus, kan S.W.V. Plankenkoorts gedeeltelijk open voor haar leden. Het is daarbij enorm belangrijk dat iedereen zich aan onderstaande regels houdt, rekening houdt met elkaar en verantwoord omgaat met de situatie.

Algemene bepalingen
We volgen de richtlijnen van het RIVM. Bij twijfel tussen deze regels en die van het RIVM (bijvoorbeeld na aangekondigde nieuwe maatregelen) gelden de regels van het RIVM.
Blijf thuis als je je gezondheidsklachten hebt. Wees geduldig, wacht op elkaar, en geef elkaar de ruimte. Houd te allen tijde 1.5 meter afstand van elkaar. Was regelmatig en bij binnenkomst je handen. Door je niet aan deze regels te houden breng je niet alleen de gezondheid van jezelf en anderen in gevaar, maar breng je ook de vereniging in gevaar. Boetes opgelegd door overheidsinstanties zijn voor eigen rekening.

Bussen
De PK-bussen kunnen gebruikt worden onder een aantal voorwaarden. Hiervoor gelden de onderstaande regels, aanvullend op het Busreglement:

  1. Ventileer zoveel mogelijk in de bus. Doe dus een raam open op minstens een kiertje op de plekken wanneer dit mogelijk is.
  2. Houd afstand van elkaar bij het inladen van de bus.
  3. Verschillende surftrips die met verschillende bussen rijden, zorgen ervoor dat ze verschillende vertrektijden hanteren om drukte op de Homespot te voorkomen.

Homespot
De Homespot kan open onder een aantal voorwaarden. Hiervoor gelden onderstaande regels, aanvullend op het Homespotreglement:

  1. Er mogen commissievergaderingen op de Homespot plaatsvinden met een maximale grootte van 10 personen. Je mag met de commissie ook samen avondeten in de Homespot.

Lesgeefcentrum Valkenburgse Meer

Ook VB kan weer open onder de volgende voorwaarden:

  1. Houd afstand!
  2. Zorg dat je niet met meer dan 4 personen tegelijkertijd in een container bent. Dit geldt ook voor de kleedkamer.
  3. Spoel de wetsuits en schoentjes af na gebruik in het meer en hang ze dan direct op.
  4. Ga buiten chillen en/of winchen als je daarvoor naar VB komt. Blijf niet in de containers hangen.

De borrels zijn in de Kurk.
Je kan je hiervoor inschrijven op Borrel Online enkele dagen van tevoren.

Posters corona en 1,5meter als student

Corona spelregels
1,5meter als student
Hospiteren/instemmingen

.

Gastenboek +

Sanne PK 50

De eerder aangekondigde JP freestyle heeft een nieuw baasje :)

30/07/2021 - 11:38
Julie PK 6

Hee vraagje:

Morgen wil ik met iemand naar vb. Zijn er nieuwe sloten/sleutels of kan ik met de originele container sleutel nog naar binnen?

 

28/07/2021 - 12:31
Merle PK 073

GOLFSURFTRIP - La Pointe - Portugal - Okt / Nov

Sta je te springen om te surfen en mistte je de KerstPeniche trip dit jaar?

Vanuit de organisatie La Pointe hebben we een aanbieding gekregen die we graag met jullie delen! Deze is vooral geschikt voor PK'ers die graag meerdere (beginner én gevorderd) golfsurflessen willen voor een relatief goede prijs. Al kan je ook mee zonder lessen.

De trip duurt 7 nachten en zal in oktober of november plaatsvinden. Je kan je voorkeur aangeven in de interesselijst. Er is beperkt plaats, dus geef je interesse gauw aan!

Voor meer informatie (blad 1) en de interesselijst (blad 2): KLIK HIER

Bij vragen kan je mij appen of de golfsurfco mailen: golfsurf.plankenkoorts@gmail.com

Natuurlijk zullen we ook tijdens de kerstvakantie vanuit Plankenkoorts weer een 'normale' (peniche) golfsurftrip proberen te fixen! Of die doorgaat is afhankelijk van covid etc.

24/07/2021 - 15:43