Penichetrip kerstvakantie

Peniche reizigers,
OPGELET,

Vele van jullie weten al dat er een Peniche golfsurf reis in de planning zit wat je NIET kan missen. We reizen rond 19 december erheen en zullen dus 20 december aankomen waarna we rond 3 januari weer terug zullen reizen. Buiten het te vette surfen daar zullen we ook proberen meerdere WINTER TANKTOPS ( OF HELEMAAL NIKS ) ZON GOLVEN ZIN IIIN.

​Zoals jullie al op facebook hebben gezien is er al een awesome huis geboekt in Baleal waar we onze nachtjes en eventueel ochtendjes door kunnen brengen onder een dak. In het huis zelf is een MEGA dakterras en is genoeg ruimte om ook binnen te chillen en lekker te koken voor iedereen. Het huis is goed verzorgd en de bedden zien er ook dikke prima uit. Het huis is letterlijk naast het strand en plusminus een kilometer van Peniche. Zowel voor de beginners als gevorderden zijn er meerdere opties om helemaal uit je plaat te gaan in het water.

Het huis is in principe geboekt voor 20 man en is (als er 20 man of meer megaan) 10 euro per nacht anders 12 (maar dit valt allemaal wel te regelen tot 10, het is immers laagseizoen, ze mogen blij zijn dat we komen). Wel zullen we aan jullie vragen als we weten hoeveel man er mee gaan om een voorschot te betalen. Hierover later meer.

Zou iedereen zo spoedig mogelijk aan willen geven HOELANG je mee wilt en WANNEER?
DANKKUUUUUU

LATAR,
Bas, Dimi en Cas

https://www.facebook.com/groups/309191625931538/?fref=nf

Gastenboek +

Vladimir

Yo!  Een vriend van mij rijdt op 2 Juli richting zuid-frankrijk / spanje. Er zijn nog twee plekken in de bus vrij en er is ook ruimte voor surfspullen. Bij interesse kan je mij appen :)

27/06/2022 - 12:56
Josefien Schaft

Morgen is er een extra schaft voor de bestuursbekendmaking! Kom lekker eten en daarna met zijn allen naar de Kurk, inschrijven voor 17:00 morgen dan zetten Kees en Sarah een heerlijk bordje voor je klaar

27/06/2022 - 10:55
Niels PK -1

Madnes Carpool
Joe bij is nog een plek vrij in de auto naar madness :)
We wouden donderdagmiddag die kant op.
Hit me up als je mee wil rijden :)

26/06/2022 - 22:59