Nieuw VB Openingsfeest

Zit je al op het puntje van je stoel? Zo niet, schuif dat kontje dan naar voren. Na jaren van overleggen, plannen maken, alv’s, huilen, lachen en dromen is het dan eindelijk zo ver: nieuw-VB is een feit! Dat gaan we natuurlijk vieren met een spectaculair openingsfeest op donderdag 9 mei 2024

Dit wordt het feest waar je je kleinkinderen over zult vertellen later. Een feest zo dik dat het niet door de poortjes van de NS past. Een feest zo vet dat zelfs McDonald's hem niet op het menu wilt zetten. Of te wel, een feest om niet te missen.

Overdag nodigen we zowel onze leden, oud-leden als sponsoren en samenwerkingspartners uit. Maak kennis met de mensen die Plankenkoorts helpen mogelijk te maken. Iedereen is welkom vanaf 14:00 en om 15:00 is het officiële openingsmoment van het nieuwe gebouw. Dan volgt er een programma aan workshops waar iedereen aan mee kan doen. In de avond steken we de BBQ aan. 

En dan gaat het nachtprogramma van start. Deze is alleen voor de leden en oud-leden en vindt plaats op oud-VB. In de containers die ons jarenlang zoveel surfplezier hebben gegeven. We bouwen ons geliefde oud-VB om tot rave cave en blazen het dak eraf! Het thema van de avond? VB ONTWAAKT: into the meertje.

Dan rest je nu nog één ding: zet 9 mei 2024 héél snel in je agenda.

Gastenboek +

SOG SchaftPKookT

Hey hoi,
Ook vandaag wordt er weer een heerlijk maaltje voor je gekookt. Kom vooral langs om een hapje te eten en de EK wedstrijd van Nederland te bekijken. Er wordt voor max 25 personen gekookt, dus zorg dat je voor 17.00 inschreven staat met je allergieën als je mee wilt eten!

25/06/2024 - 10:21
Barbara PK 911

Heyy heeft iemand een tandem waar ze van af willen? Stuur me dan een appje!! Xx

24/06/2024 - 20:31
Ouwe lullenPKookT

Hallo,
Vandaag niet zomaar een schaft, maar een schaft door 2 oude lullen! En dat betekent een beetje PK opvoeding.
Wist je namelijk dat SOG niet alleen voor studieontwijkend gedrag staat, maar ook voor s... om te genieten?
Voor de eerste 20p die het aandurven en zich voor 17.00 et allergieën ingeschreven hebben staat vanavond een lekker hapje klaar!
(Mogelijk een halfuurtje later dan normaal)

24/06/2024 - 08:52
SOGSchaft

Hallotjess, 

We gaan weer voor max 25 mooie mensen een mooi gerechtje bouwen vanavond dus schrijf je voor 16.30u in als je van ons cullinaire kunstwerkje wil genieten ;)

Groentjess 

20/06/2024 - 10:11