Hulp bij sociale- en brandveiligheid

Beste Student/Plankenkoorts lid,

Je kent studentwijkagent Dennis misschien wel van zijn hoofd op een HomeSpot mok, maar wat doet hij eigenlijk? Wij hebben laatst als bestuur even gekletst met studentwijkagent Dennis en Teun de toezichthouder en studentenambasadeur van Brandweer Hollands Midden. Zij kunnen namelijk best veel voor studenten betekenen thuis en binnen de vereniging.

Zo kan je, als je contact op neemt met Teun, anoniem een brandveiligheidscontrole laten doen om er voor te zorgen dat je huisbaas eindelijk brandmelders in jullie huurwoningen regelt. Daarnaast kunnen ze een hoop informatie geven over verantwoord omgaan met brandveiligheid in studentenhuizen. Wist je bijvoorbeeld dat een goedkope telefoonlader een van de grootste brandveroorzakers is?

Dennis kan als wijkagent een hoop betekenen op het gebied van sociale veiligheid. Hij heeft een hoop netwerken binnen de politie en help student graag om (anoniem) hun problemen op te lossen.

Dennis en Teun zijn vooral werkzaam voor studenten in Leiden, maar door hun grote netwerk kunnen ze ook voor studenten in Delft en omstreken veel betekenen!

Heb je meer vragen? Dan kan je contact opnemen met Dennis, Teun of het PK bestuur.

Zit je met iets waar je met iemand over wilt praten omtrent sociale veiligheid? Dan kan je ook altijd contact opnemen met de vertrouwens contactpersonen van PK, deze zijn te vinden op de website (https://plankenkoorts.com/vertrouwenspersoon).

 

Hieronder vind je de contactinformatie van Dennis en Teun!

Dennis Perdok:

Instagram: @wijkagentdennisleiden

Email: dennis.perdok@politie.nl

Telefoon: 0900-8844

 

Teun Sollie:

Email: info@vrhm.nl / teun.sollie@vhrm.nl

Whatsapp/Telefoon: 06-16 10 71 62

 

Gastenboek +

Feike | Homespottaakje nog niet gedaan?

Wie wilt er met mij aanstaande maandagochtend van 8:45 tot 10:15 iets ophalen in Den Haag met de bus? Geldt als homespottaakje dus app me als je mee kan!

20/04/2024 - 22:59
Busindeling zaterdag 20 april

zee | VoortWaarts

19/04/2024 - 23:32
Cees PK SJEES

Ik zat laatst een beetje te filosoferen, en had een vraag waar ik eigenlijk niet uit kwam. Wat is een gastenboek, waar je als gast niet in kunt schrijven? Een gesloten boek? Kan iemand me helpen?

19/04/2024 - 23:10
Busindeling vrijdag 19 april

zee | Piraat
binnenwater | VoortWaarts

18/04/2024 - 11:33