Hulp bij sociale- en brandveiligheid

Beste Student/Plankenkoorts lid,

Je kent studentwijkagent Dennis misschien wel van zijn hoofd op een HomeSpot mok, maar wat doet hij eigenlijk? Wij hebben laatst als bestuur even gekletst met studentwijkagent Dennis en Teun de toezichthouder en studentenambasadeur van Brandweer Hollands Midden. Zij kunnen namelijk best veel voor studenten betekenen thuis en binnen de vereniging.

Zo kan je, als je contact op neemt met Teun, anoniem een brandveiligheidscontrole laten doen om er voor te zorgen dat je huisbaas eindelijk brandmelders in jullie huurwoningen regelt. Daarnaast kunnen ze een hoop informatie geven over verantwoord omgaan met brandveiligheid in studentenhuizen. Wist je bijvoorbeeld dat een goedkope telefoonlader een van de grootste brandveroorzakers is?

Dennis kan als wijkagent een hoop betekenen op het gebied van sociale veiligheid. Hij heeft een hoop netwerken binnen de politie en help student graag om (anoniem) hun problemen op te lossen.

Dennis en Teun zijn vooral werkzaam voor studenten in Leiden, maar door hun grote netwerk kunnen ze ook voor studenten in Delft en omstreken veel betekenen!

Heb je meer vragen? Dan kan je contact opnemen met Dennis, Teun of het PK bestuur.

Zit je met iets waar je met iemand over wilt praten omtrent sociale veiligheid? Dan kan je ook altijd contact opnemen met de vertrouwens contactpersonen van PK, deze zijn te vinden op de website (https://plankenkoorts.com/vertrouwenspersoon).

 

Hieronder vind je de contactinformatie van Dennis en Teun!

Dennis Perdok:

Instagram: @wijkagentdennisleiden

Email: dennis.perdok@politie.nl

Telefoon: 0900-8844

 

Teun Sollie:

Email: info@vrhm.nl / teun.sollie@vhrm.nl

Whatsapp/Telefoon: 06-16 10 71 62

 

Gastenboek +

Maaike

*BLITZTRIP DOMBURG*

Voorstel: donderdagavond/vrijdagochtend weg, zaterdagavond terug. Twee dagen 25-37 knopen. Ik kan waarschijnlijk (hopelijk) een adresje regelen in de buurt, met bed, matras en warme douche (en dak), voor 10 euro per nacht of iets in die richting.

Geïnteresseerd? App mij (06-27522629). Noa wil ook :)

(Ik heb nog nooit blitztrip georganiseerd maar WEL veel enthousiasme!!!!!!!)

20/03/2023 - 16:35
Alex PK 20

Gezocht: Nieuwe eigenaar voor deze Fantastische Ford Fiesta.
PK Vraagprijs: €250 (Niet veel hoger dan de sloopwaarde mocht je hem tegen een boom aan rijden)
Deze Fiesta uit 2001 komt met dakdragers en APK tot September. Visueel niet moeders mooiste maar motorisch voor zover bekend in goede staat. De auto heeft enkele (niet kritische) mankementen, bij interesse kan je me een whatsapp/email sturen (contact gegevens in mijn profiel). Met deze auto word elke rit naar je surfsessie een feestje!

 

17/03/2023 - 18:30
FysiofabriekUpdate planning clinic

Planning warming-up en preventie clinic

De planning voor de warming-up en preventie clinic is bekend! We starten met een schaft van 18:00-19:00 (op eigen kosten) en dan zullen Maarten en Alex van Fysiofabriek de clinic geven van 19:00-21:00 (dit is dus optie 2). Wil je ook nog komen? Schrijf je dan snel in via de banner want de clinic zit bijna vol!

Bij vragen kan je mailen naar spoco@plankenkoorts.com of mij een berichtje sturen! Tot maandag op de homespot!

15/03/2023 - 22:13
Schaft

Wegens een gebrek aan inschrijvingen gaat de schaft vanavond niet door.

14/03/2023 - 17:12