Zondag Beundag

Youri van Delft's picture

Afgelopen dagen was er lekker veel wind en er is dus heerlijk veel gesurft op VB. En dat is alleen maar schitter magisch!!

Maar bij veel surfen wordt er ook veel gesloopt. Het is natuurlijk zonde dat het materiaal zo snel stuk gaat, probeer hier daarom ook op te letten zodat zoveel mogelijk mensen kunnen blijven surfen. Dit betekent dus dat er een goed aantal gevorderde boards momenteel niet bruikbaar om te surfen, en dat willen we natuurlijk allemaal niet hebben.

Daarom zal de Beuncommissie a.s. zondag naar VB afreizen om ervoor te zorgen dat alle boards zo snel mogelijk weer beschikbaar zijn voor gijpjes, overstagjes en kneiter harde planeer sessies!
Mocht je het ook belangrijk vinden dat iedereen weer kan surfen op VB of vind je het shapen van boards mooi, kom dan lekker langs zondag om ons te helpen met shapen!

Schrijf je vast in met deze link:
--> http://plankenkoorts.com/vb-online/2017-10-15 <--

P.S. Mocht je per ongeluk materiaal op VB kapot maken of kom je kapot materiaal tegen dat nog niet als stuk is gemarkeerd, stuur dan even een mailtje naar zeta@plankenkoorts.com en markeer het met duct tape als stuk.