Veiling 2

Bart Klootwijk's picture

Donderdag 25 April is het zo ver! De voorjaarsveiling van Plankenkoorts.

Heb jij je tijdens de Hardcoremeeting ingeschreven voor één van de zomertrips maar heb je nog helemaal geen windsurfmateriaal? Dan is veiling 2 hét moment om je windsurfset compleet en zomerklaar te maken.

Op de veiling verkopen/veilen we allerlei (wind)surf gerelateerde spullen die bij windsurfshops vandaan komt, overjarig VB materiaal en ook is er de gelegenheid voor leden om hun eigen windsurfmateriaal aan te bieden op de veiling. Ook dit jaar zal de Spoco haar best doen om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden. Plankjes, zeiltjes, masten, verlengers, gieken, wetsuits, schoentjes, trapezes, noem maar op!

Heb jij zelf materiaal over en wil je dit graag verkopen op de veiling? Stuur dan een mail naar penningmeester@plankenkoorts.com met wat je precies wilt verkopen, welke merk/maat etc. en voor hoeveel centen het weg mag! Heb je vragen over de veiling? Dan mag je deze natuurlijk ook mailen.

Over een tijdje zal ook een spreadsheet online komen met het materiaal wat verkocht gaat worden, zodat je een beetje een idee krijgt van wat je kunt verwachten. Houd daarvoor dit nieuwsbericht of de banner goed in de gaten.

Succes met de tentamens komende weken, en tot op de veiling!
.