Veiling

Fons Boer's picture

Na de zomer het een en ander gesloopt, of bezig met het verzamelen van je setje? Of heb je juist spullen over en wil je een Furq blij maken? Dat komt goed uit, de veiling komt er weer aan!
Op de veiling worden zowel nieuwe als gebruikte spullen verkocht, aangeboden door sponsoren en (oud)-leden. Dit materiaal wordt verkocht voor een zo laag mogelijke prijs om voor iedereen windsurfen toegankelijk te maken. Wil je dus beginnen aan het sparen van je setje of wil je het juist compleet maken? De veiling is de place 2 be!

Zaterdag 10 oktober, op de Homespot zullen de beste deals weer te scoren zijn. Wetsuits in alle soorten en maten, zeilen, boards en andere spullen worden te koop aangeboden. Wil je dat je spullen op de veiling komen? Stuur een mail naar: Spoco@plankenkoorts.com De veilinglijst zal in de week voor de veiling online komen.

Voor leden die in Scheveningen wonen en spullen voor de veiling hebben, is er een mogelijkheid om het te combineren met het ophalen van spullen bij Essential.