OWEE & ElCID zoekt commissieleden

Jonah van Delden's picture

Lijkt het jou leuk om een van de grootste activiteiten van PK tot een succes te maken? Vind jij het tof om Plankenkoorts goed op de kaart te zetten onder aankomende studenten? Wil je de ELCID en OWEE nog leuker, gezelliger en vetter maken dan ooit te voren? Dan zoeken wij jou! Samen met je andere commissie leden ga je de ELCID of OWEE 2018 organiseren!

Levert deze commissie ook wat op? Jazeker! Naast dat jij leert hoe je grote evenementen als deze organiseert mag jij gratis naar alle activiteiten die georganiseerd worden. Tijdens de introweken sta je er zeker niet alleen voor. Samen met een heel promoteam die later in het jaar opgezet wordt zorgen we er samen voor dat alle aankomende studenten Plankenkoorts leren kennen en dat iedereen verliefd wordt op de chillste en gaafste vereniging van Delft en Leiden!

Heb je interesse of wil je wat meer info stuur dan een mailtje naar alpha@plankenkoorts.com of stuur een appje naar Jonah, Alpha. Geef ook even aan in welke commissie je zou willen helpen, de ELCID of OWEE. Mede door jou worden deze introweken de leukste van het jaar.