Nieuw erelid

Laura van Eijk's picture

Wat is de pracht van onze vereniging? De bussen en ons lesgeefcentrum bij het Valkenburgse Meer natuurlijk. Het lesgeefcentrum is gebouwd rond 1997 en uitgebreid van 4 naar 8 containers in 2008 toen er een groei was van maar liefst 74% in 5 jaar. Het is de plek waar jaar in jaar uit een hoop furqen verslaafd raken aan het windsurfen, we op ons bek gaan tijdens het winchen, gezellig BBQ'en op VBdagen en we los gaan tijdens Sueno. Jong en oud PK is trots op VB!

Afgelopen najaar zaten een aantal PK'ers op het Valkenburgse Meer te chillen en vroegen zich af wie het lesgeefcentrum in 2008-2009 hebben verbouwd. Een hoop mensen bleken zich te hebben ingezet, maar één naam kwam steeds weer naar voren. Hij is niet alleen tijdens zijn bestuursjaar actief geweest bij het penetreren van o.a. gemeentes en fondsen, maar ook na zijn carrière als voorzitter bleef hij zich inzetten om de verbouwing rond te krijgen. Op het einde bleef hij zelfs in zijn busje slapen bij het Valkenburgse Meer. Mocht je het nog niet geraden hebben, we hebben het hier over Roberto Guido.

Om het harde werken van Roberto te bekronen, hebben de leden van Plankenkoorts tijdens ALV 2 van 12 maart 2019 unaniem besloten hem te bekronen tot erelid. Dit doen wij omdat hij zich zowel tijdens als na zijn bestuursjaar heeft ingezet bij de verbouwing en hij hier vaak het voortouw in nam. Het prachtige, grotere VB wat dat heeft opgeleverd, is iets waar wij nog steeds van mogen genieten. Wij zien het daarnaast ook als een symbolisch bedankje naar de andere leden die hem hier zo hard bij hebben geholpen. Zo'n verbouwing doe je natuurlijk niet alleen. Op naar nog een hoop mooie jaren bij het Valkenburgse Meer!