Commissies! Schrijf je in!

Jacob Lont's picture

Plankenkoorts kent vele mooie commissies. Deze zijn van groot belang om Plankenkoorts de vereniging te maken en te houden die ze is. Bovendien is het ontzettend leuk en leerzaam voor je om bij een commissie te gaan. Heb je gister de commissiepresentaties gemist op de borrel, maar ben je wel erg benieuwd? Lees dan hieronder bij welke commissies je allemaal kunt gaan en bij wie je je daarvoor kunt aanmelden!

Als je je gister op de borrel al ingeschreven hebt voor een commissie dan is het niet nodig om ook een e-mail te sturen voor je aanmelding.

Activiteitencommissie (AC)
Houd je wel van een feestje? Of heb je ideeën voor vette activiteiten? Dan is de activiteitencommissie jouw commissie. De AC plant alle niet surfgerelateerde activiteiten zoals chilsessies, feesten, lectures, borrels en filmavonden.
Aanmelden voor deze commissie kan bij: alpha@plankenkoorts.com

Busklus
Misschien wel het belangrijkste onderdeel van Plankenkoorts zijn toch wel de drie prachtige bussen. Deze verdienen onderhoud! Dus ben je handig of heb je verstand van auto’s? Of zou je hier meer over willen leren? Kom bij de Busklus! Dit jaar met een extra super toffe uitdaging. Het ombouwen van de net aangekochte bus!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: beta@plankenkoorts.com

Katapult
Heb je wat met grafisch ontwerp, illustrator of indesign? Dan is de katapult misschien wat voor jou. Drie keer per jaar komt de fantastische Katapult uit, met alle mooie tripverhalen, roddels en activiteiten. Help mee!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: alpha@plankenkoorts.com

Lesgeefcommissie
Heb je ervaring en lol met lesgeven? Kom bij de Lesgeef! Deze commissie trekt het windsurfniveau van Plankenkoorts elk jaar naar een hoger niveau!
Aanmelden voor de commissie kan bij: zeta@plankenkoorts.com

Plankenkoorts Windsurf Activiteitencommissie (PWAC)
De PWAC is verantwoordelijk voor alle windsurfactiveiten: Kemka, beginnerscamps en bijvoorbeeld de Battle of the Generations. Episch! Organiseer mee met de PWAC!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: secretaris@plankenkoorts.com

Design&Print (D&P)
Ben je handig met illustrator en photoshop? En heb je liefde voor het design van posters, t-shirts, vesten, badlakens en dergelijke? Kom dan bij de Design&Print!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: alpha@plankenkoorts.com

PKamera
Heb je je eigen camera? En vind je het leuk de activiteiten vast te leggen op de gevoelige plaat en meer over fotografie te leren? Kom bij de PKamera!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: voorzitter@plankenkoorts.com

Golfsurfcommissie
Kan je al golfsurfen? De Golfsurfcommissie kan nog wel lesgevers en enthousiastelingen gebruiken!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: penningmeester@plankenkoorts.com

Mobiele Eenheid
Ben je handig? Kan je een beetje klussen? Dan is de Mobiele eenheid wat voor jou. Ons prachtige VB onderhouden is de main task van de Mobiele eenheid. Maar andere klusprojecten zijn zeker welkom!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: zeta@plankenkoorts.com

Webpruts-commissie
Wil je meebouwen aan de nieuwe Plankenkoorts website en ben je handig in programmeren? Vind je het vet om problemen op te lossen van klein tot groot? Of wil je jezelf leren programmeren en zoek je daarvoor vette projecten? Kom dan bij De Webpruts en help mee om Plankenkoorts’ grootste communicatie-tool soepel werkend te houden, uit te breiden en een nieuwe look te geven!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: secretaris@plankenkoorts.com

Schaft commissie
Kan je lekker koken? Of wil je het meer leren? Leuk! Dan is de Schaft iets voor jou. Maandelijks eten we in de Ciccionina, en daarvoor moet gekookt worden! Maar ook de maaltijden op VB-dagen, kampen, Elcid, Owee en tussendoor op de Homespot kunnen nog heerlijker gaan smaken door jouw inbreng.
Aanmelden voor deze commissie kan bij: beta@plankenkoorts.com

IJssurfcommissie
Lijkt het je vet om te IJssurfen in Zweden? Of als het hard vriest gewoon in ons koude kikkerlandje? We hebben hiervoor een heuse IJssurfcommissie!
Aanmelden voor deze commissie kan bij: penningmeester@plankenkoorts.com