Windsurfing in May

Hessel Klein Schiphorst's picture

DE MEIMAAND ZIT VOL!

Begin de zomer dit jaar mooier dan ooit en ga windsurfen bij Plankenkoorts! Een maand lang surflessen, borrels en andere toffe activiteiten. Heb jij ooit al eens gewindsurft of lijkt het je leuk om het te leren? Wij zorgen dat jij als een chille surfchick of dude de maand mei uit vaart.

De hele maand zijn er 3 keer per week surflessen van 3 uur op het Valkenburgsemeer in Leiden. Daar hebben wij alle materialen aanwezig om van jou in een paar lesjes om te toveren tot een echte windsurfer. Naast de surflessen zijn er ook wekelijkse borrels in Delft waar alle leden van Plankenkoorts hun mooiste surfverhalen kunnen delen.

En dit alles kost slechts één tientje! Hiervoor kan je onbeperkt lessen in de hele maand mei en iedereen is sowieso altijd welkom op de borrel. Per les zijn 15 plekken beschikbaar waarvoor je je vooraf kan inschrijven via onze website. De lessen worden gegeven op woensdag, zaterdag en zondag en duren van 14:00 tot 17:00. De lessen beginnen vaak met een stukje theorie waarna we zo snel mogelijk het water op gaan. Als je het aardig onder de knie krijgt of al eerder hebt gesurft zullen onze getrainde instructeurs altijd een nieuwe uitdaging voor je klaar hebben.

(alleen voor studenten)

Inschrijven is NIET meer mogelijk! Inschrijven voor een normaal plankenkoorts lidmaatschap kan echter altijd! Check hiervoor: https://plankenkoorts.com/node/12

Heb je vragen of wil je meer info? Mail secretaris@plankenkoorts.com