Vertrouwenscontactpersonen

Voor vertrouwelijke gesprekken over gevoelige onderwerpen en grensoverschrijdend gedrag binnen de vereniging kun je terecht bij een van de vertrouwenscontactpersonen. Tijdens een gesprek met een vertrouwenscontactpersoon staan privacy en een veilige omgeving bovenaan. De vertrouwenscontactpersoon is onafhankelijk.

Heb je behoefte aan een luisterend oor? Aan een vertrouwelijk gesprek over zaken binnen de vereniging? Neem dan contact op met een van de vertrouwenscontactpersonen. Dit kan door een afspraak te maken via een e-mail/ WhatsAppbericht/ belletje.

Jurgen Verlinden - VCP

Jurgen Verlinden: jurgen.g.verlinden@gmail.com - 0636298947

"Hoi, ik ben Jurgen Verlinden, ik studeer in Delft en ben lid van Plankenkoorts sinds 2020. In het collegejaar van 2021-2022 ben ik ook Penningmeester geweest. Als vertrouwenscontactpersoon ben ik er om een luisterend oor te bieden aan leden die iets kwijt willen. Dit kan om allerlei redenen zijn, bijvoorbeeld omdat je iets hebt gezien of meegemaakt op de vereniging waarbij jij of iemand anders zich niet op zijn of haar gemak voelt. Voel je vrij om ons op een activiteit te benaderen of een berichtje te sturen als je ergens mee zit!"

Christie Bavelaar - VCP

Christie Bavelaar: christie@ziggo.nl - 0634621059

"Mijn naam is Christie, ik ben sinds 2018 lid van Plankenkoorts. Ik heb de afgelopen jaren veel commissies gedaan en het ontzettend naar mijn zin gehad bij actviteiten en vakanties. Ik woon in Delft en studeer in Leiden. Als VCP wil ik me graag inzetten voor een toegankelijke en veilige vereniging."

Als je studeert aan de Universiteit van Leiden kun je ook een gesprek aanvragen met een van de vertrouwenspersonen van de universiteit. Voor verschillende onderwerpen zijn er verschillende vertrouwenspersonen, je kunt ze bereiken via deze pagina: https://www.medewerkers.universiteitleiden.nl/bestuur--organisatie/begeleiding-en-advies-bij-problemen-op-het-werk/vertrouwenspersonen/vertrouwelijk-advies-van-een-vertrouwenspersoon/

Op de TU Delft zijn er ook meerdere vertrouwenspersonen beschikbaar. Dit verschilt per faculteit. Kijk voor meer informatie op: https://www.tudelft.nl/studenten/voorzieningen/vertrouwenspersoon/.

Ook kun je terecht bij Centrum Veilige Sport, zij bieden verschillende opties aan om (anoniem) je verhaal te doen. Deze opties vind je hier: https://centrumveiligesport.nl/contact.

Gastenboek +

Thijmen PK ⭐

Is iemand mijn zakmes tegengekomen in de Golf? Afgelopen zaterdag laten liggen na surfen maar kon m gisteren niet meer vinden.

16/07/2024 - 11:01
Alex PK 20

Dat is een vijverbak opgehaald van marktplaats voor een paar tientjes. Ik, Florian en Tijmen hebben er voornamelijk aan gewerkt volgens mij, maar t is zo’n 10 jaar geleden dus mogelijk ben ik iemand vergeten.

https://plankenkoorts.com/fotoalbum/nieuwjaarssurf-2014

16/07/2024 - 07:30
Joep

@oude lullen

Weet iemand waar die mooie plastic bak van de PKuzzie ooit vandaan is gehaald, of waar je zoiets kan kopen.
Ook een tip wie dat ding ooit heeft gebeund wordt gewaardeerd.

15/07/2024 - 16:58
Christie PK 42

Iemand heeft een giek van chinouk in m’n vakje gezet. Best leuk, een nieuwe giek, maar mocht iemand ‘m kwijt zijn kunnen ze ‘m ophalen.

12/07/2024 - 20:53