Island Tribe

Partner

Island Tribe zonbeschermingsproducten bieden de beste bescherming tegen de zon, vooral als je (water)sporten beoefent. De producten zijn niet op waterbasis waardoor je met één laag 4-6 uur in, onder, bij en op het water kunt zijn. Het geeft geen prikkende ogen of witte waas op de huid en is Parabene, Oxybenzone en parfum vrij. Vandaar het motto: Island Tribe – Tame the Sun! Omdat het productieproces van Island Tribe producten tamelijk ingewikkeld is, kunnen ze alleen in relatief kleine hoeveelheden geproduceerd worden. Maar dan heb je ook een product dat je maximaal beschermt tegen UV-A en UV-B licht en extreem water- en transpiratiebestendig is. Niet zo vreemd dat ook veel duikers en snorkelaars Island Tribe gebruiken ter bescherming van de oceanen en het koraal.

Door de uitstekende kwaliteit, Island Tribe wordt aanbevolen door de Cancer Council, Cancer Research UK en de CANSA, zijn de producten ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, kinderen en baby’s. Island Tribe is in eerste instantie in 1992 ontwikkeld – in Zuid-Afrika en Australië waar de zon erg sterk is – ter bescherming van vooral de vele buitensporters, speciaal voor de surfers en watersport liefhebbers. Nu beschikt Island Tribe over een volledige range zonbeschermingsproducten die ondertussen in meer dan 25 landen wordt verkocht.

URL: https://www.islandtribe.nl/

Gastenboek +

PenningUnifiber

Hoi ,

De unifiberbestelling is er en ligt op de HS, komt allen!

06/06/2023 - 16:16
Schaft

Hey hongerige PKers!

Vanavond zullen we een lekkere maaltijd voor jullie klaarzetten dus schrijf je in op HS online voor 17:00 zodat je mee kan eten. 

Tot vanavond!

06/06/2023 - 15:28
Jonick PK 0183

Mooi zeil te koop, KA Krypto 5.3

zie surf4sale

 

06/06/2023 - 13:51
ZetaPK L

Trimlecture gecancelled

Het waait, dus er moet gesurft worden! Je setje optuigen leer je het beste uit de praktijk :)

Houd de banner in gaten voor een nieuwe datum van de trimlecture.

06/06/2023 - 10:52