Corona update HS en VB 29-11-2021

Door de aangepaste coronamaatregelen die gisteren zijn in gegaan moeten we helaas een aantal maatregelen treffen op de Homespot en het Valkenburgse meer. Deze regels gaan in vanaf maandag 29 november 2021.

HS regels:

- Open voor chillen maandag, woensdag, donderdag 12.00-17.00u
Hierbij geldt dat je je moet inschrijven op HS online met begin- en eindtijd, er geldt een maximum van 10 mensen tegelijk op HS. Ook is het vertonen van een geldige QR code verplicht en moet je zoveel mogelijk op een vaste plek zitten.

- Vergaderingen op HS mogelijk tot 17u, na 17u worden online vergaderingen aangemoedigd en kunnen deze bij iemand thuis gehouden worden als iedereen daarmee akkoord is.

- Breek de week lunch onder de huidige maatregelen zal elke woensdag een breek de week lunch op de Homespot georganiseerd worden, hierbij gelden dezelfde coronaregels als voor chillen. De breek de week lunch heeft voorrang op vergaderingen.

De QR codes worden elke keer gecheckt dat je op HS bent, dus ook als je vaak bij activiteiten bent wordt je gevraagd elke keer je QR code te laten zien.

- In/ uitladen surfspullen
Tijdens het in- en uitladen van surfspullen is geen QR code nodig. Probeer hier wel, waar mogelijk, zo veel mogelijk de 1.5 meter afstand aan te houden. Let ook op dat er na 17.00u niet gechilld mag worden op HS.

- Shapen 
Tijdens shapen is geen QR code nodig. Hierbij geldt dat 1 persoon tegelijk mag shapen.
 

 VB regels:

- Houd 1.5 m aan
- Geen QR code nodig
- Maximaal 2 leden tegelijk in de kleedruimte
- Niet blijven chillen
- Bij evenementen op VB is een QR code wel verplicht

Gastenboek +

Vladimir

Yo!  Een vriend van mij rijdt op 2 Juli richting zuid-frankrijk / spanje. Er zijn nog twee plekken in de bus vrij en er is ook ruimte voor surfspullen. Bij interesse kan je mij appen :)

27/06/2022 - 12:56
Josefien Schaft

Morgen is er een extra schaft voor de bestuursbekendmaking! Kom lekker eten en daarna met zijn allen naar de Kurk, inschrijven voor 17:00 morgen dan zetten Kees en Sarah een heerlijk bordje voor je klaar

27/06/2022 - 10:55
Niels PK -1

Madnes Carpool
Joe bij is nog een plek vrij in de auto naar madness :)
We wouden donderdagmiddag die kant op.
Hit me up als je mee wil rijden :)

26/06/2022 - 22:59