Corona update HS en VB

Corona update HS en VB

Door de aangepaste coronamaatregelen die afgelopen zaterdag zijn in gegaan moeten we helaas een aantal maatregelen treffen op de Homespot en het Valkenburgse meer. Deze regels gaan in vanaf dinsdag 16 november 2021.

HS regels:

- Niet open voor chillen
Er mag onder de huidige maatregelen van de overheid niet gechilld worden op HS

- Toegang tot de chillruimte is alleen toegestaan voor schaften, vergaderingen en geplande activiteiten (goedgekeurd door bestuur), hierbij is een vertonen van een geldige QR code is verplicht

De QR codes worden elke keer gecheckt dat je op HS bent, dus ook als je vaak bij activiteiten bent wordt je gevraagd elke keer je QR code te laten zien.

- Verantwoordelijkheid checken van QR codes
Bij commissieactiviteiten moet vantevoren iemand worden aangewezen die de QR codes scant (een van de ingedeelde kokers van de schaft, degene die de lecture houdt, etc.). Bij commissievergaderingen is het de verantwoordelijkheid van de QQ'er.

- Schaft duurt tot max. 20.00u.
Om 20.00u moet iedereen weg zijn, dat betekent dat koken op tijd moet gebeuren en de afwas voor 20.00u gedaan moet worden (als dit niet haalbaar is voor de kokers kan de schaft van die dag worden gecanceld door de schaftcommissie)

- In/ uitladen surfspullen
Tijdens het in- en uitladen van surfspullen is geen QR code nodig. Probeer hier wel, waar mogelijk, zo veel mogelijk de 1.5 meter afstand aan te houden.

- Shapen 
Tijdens shapen is geen QR code nodig. Hierbij geldt dat 1 persoon tegelijk mag shapen. EE
 

 VB regels:

- Houd 1.5 m aan

- Geen QR code nodig, want buitensport.

- Maximaal 2 leden tegelijk in de kleedruimte.

- Niet blijven chillen

- Bij evenementen op VB is een QR code wel verplicht.

Gastenboek +

Tom

Heyy is er nog iemand geïnteresseerd in een kaartje voor vanavond?? 

€10,- 

Stuur me een appje als je wil!

24/06/2022 - 16:03
Merle PK 073

verkocht

Ik heb een lustrum feest ticket in de aanbieding! 10,00

voor pk als extern!

24/06/2022 - 10:01
Gerard PK 128

De lustrum resten gaan ook mee morgen! Wie heeft er zin om morgen mee te rijden van HS naar scheef? En een beetje alles voorbereiden? 11:30@hs laat me even weten als je wilt helpen.

23/06/2022 - 19:28