Gastenboek

Herinnering homespot alarm 🚨

Zoals aangekondigd wordt vanaf morgen het alarmsysteem in gebruik genomen. Lees alle info hier: https://plankenkoorts.com/nieuwsbericht/alarmsysteem-homespot

10/12/2023 - 23:44
Noa S.

Hoi jongens, ik ben langzaam op zoek naar een kamer in het gezellige Delft in een eind studie/werkend huis per feb ong. Max 600 euro! Als je dus iets hoort please let me know 😉 

-Noa (gegevens int smoelenboek)

09/12/2023 - 14:03
Merle |PK 073

Oproepje!

Heeft iemand toevallig plek in zijn vakje, voor paar dagen in de week van 18 t/m 21 dec voor 1 surfboard (in boardbag) en eventueel met wetsuit erbij?

Kan je mij helpen? Stuur mij een appje via telefoonnummer in smoelenboek. Dank je wel!! :)

07/12/2023 - 20:44
Schaft|PK πt

Ollaaa, vanavond wordt er weer een mooie schaft gekookt! schrijf je in voor 17:00 zodat wij optijd weten dat je mee wilt eten :) (max 20 man)

 

05/12/2023 - 15:48
Bèr

Hallo!

 

Ik ben op zoek naar een kamer in Delft! Momenteel zit ik in onderhuur tot eind januari, maar ik kan ook eerder verhuizen.

Indien er nog een kamer bij je vrijkomt of als je ergens een leuk plekje weet zou ik het leuk vinden als je me wat laat weten.

In het smoelenboek staan mijn contactgegevens.

 

Nog wat over mij:

Ik heb afgelopen drie jaar econometrie gestudeerd (en afgerond) in Maastricht en ben nu begonnen met een tweede bachelor: WB. Ondanks dat ik dus weer eerstejaars ben ben ik wel alweer een jaartje ouder (22), maar heb ik dus ook al ervaring in het studentenleven. Ik sport redelijk veel (WINDSURFEN, hardlopen, wielrennen, enduro motor) en heb tijdens mijn vorige studie nog een jaar wedstrijdroeien gedaan.

Ik kan aardig klussen en doe dit ook graag als iets moet gebeuren. Daarnaast ben ik altijd te porren voor leuke projecten, zo heb ik een keer een rijdende bierkrat gebouwd. Verder vind ik koken ook prima en zal ik mijn huistaken netjes uitvoeren!

Alvast bedankt en groetjes, Bèr

04/12/2023 - 10:13
Noa|PK 042

Hey,

We zijn voor de busklus op zoek naar een plek waar we binnen kunnen klussen (want het is moker koud buiten). Als je iets weet, dan hoor ik het heel graag! Contactgegevens staan op gastenboek.

Er is waarschijnlijk wel een beetje budget beschikbaar mocht dat nodig zijn, maar we moeten ook motoronderdelen kopen natuurlijk :)

Liefs,

Roze busklus

 

02/12/2023 - 09:35
Goedkope wetsuits!

Voor een voordelig prijsje in de aanbieding: een aantal wetsuits van VB! Verschillende mannen- en vrouwenmaten. Niet de mooiste, maar daar is de prijs ook naar. Zie deze lijst om welke pakken het gaat en de prijzen.

Ze liggen in de vensterbank op de homespot. Je kan ze zelf uitzoeken, passen en eventueel meenemen. Wil je er een, geef dan het nummer wat op de rits staat door aan mij door dan zie je hem wel weer terug in een incasso.

29/11/2023 - 17:46
Huisgenootje gezocht in Delft!

Vast huisgenootje gezocht in Delft! (m/v/x)
Hi! 

Wij zoeken naar een vast huisgenootje voor ons mooie huis in Delft Tanthof! Vanaf januari/februari 2024 komt er een kamer vrij in de Watersnipstraat (maar kan in overleg eerder)! Je komt te wonen met 4 andere huisgenootjes die lid zijn bij AEGEE-Delft (reisvereniging) en Force Elektro (Ultimate Frisbee)! Daarnaast leven we met onze dinosaurus Leonardt! De kamer is 9 vierkante en kost €473,- (exclusief gas, water en energie). Energiekosten liggen rond de 25 euro per maand, maar fluctueert. We hebben een grote GR met chillruimte en twee heerlijke banken, een open keuken en een tuintje! Er is altijd wel iemand om samen mee te eten, een spelletjes te spelen of filmavond te doen. Daarnaast hebben we een aantal keer per jaar een thema avond, zoals kerstdiner, eieren zoeken met Pasen, dobbelspel met sinterklaas, etc.

Klinkt dit als een huis voor jou? Stuur een mailtje naar watersnipstraatacht@gmail.com met wat leuke dingen over jezelf!

Liefs
Ilse, Roos, Evelijn en Quinten

27/11/2023 - 11:46
Busindeling zaterdag 25 november

zee | Golf

binnenwater | Piraat

24/11/2023 - 23:30
Lourens |PK Panden Net

Voor wie in Leiden wil wonen: per 1 januari is mijn studio appartement te huur (60m2). Het is niet super goed geïsoleerd. Je bent wel snel bij het Joppe waar je mooi kunt wingfoilen. Leiden Centraal en het centrum zijn 11 min fietsen volgens Google. De huur is nu € 830 euro.
Wasmachine, koelkast en gasfornuis kan je eventueel over kopen.

De huur is net opgezegd. Als je snel bent kan ik je naam doorgeven aan de huisbaas.

Mijn adres, mail en telefoon staan in het smoelenboek.

24/11/2023 - 17:06