Hoe voorspel je de wind?

Als jij het weer wil voorspellen, dan heb je behoorlijk wat meetapparatuur en meetgegevens nodig. Maar als jij wil weten of het gaat waaien, dan hoef je helemaal niet zelf de wind te voorspellen. Aan de linkerzijde van de website onder het kopje “Wind & Waves” kun je namelijk de voorspellingen vinden voor Hoek van Holland, Ijmuiden en het Valkenburgsemeer.

Op het kaartje (1) kan je de huidige windcondities zien in Nederland. Bij het klikken op “WIND” (2) krijg je de voorspellingen van de desbetreffende spot te zien via Windguru. Dit kan je gebruiken als je wil weten hoe hard het gaat waaien en waar de wind vandaan komt op de lange termijn.  Als je op “WAVES” (3) klikt, dan wordt je doorgestuurd naar de site van Magic Seaweed. Bij temp kan je de huidige temperatuur op de spots zien.

Gastenboek +

Jean-Paul

Halloo,

Is er iemand zijn pet kwijt?

Op VOOKA vorig weekend had ik op zaterdag opeens een grijze pet op en ik heb de eigenaar niet kunnen vinden toen.

Mijn tel. nummer is 0618339931

14/05/2022 - 12:49
Astrid PKT

Heyyoo!


Vanaf 1 juli tot 31 januari gaat een van onze huisgenoten voor een half jaar weg op uitwisseling en hiervoor zoeken wij dus een leuke onderhuurd(st)er! De kamer is 17m2, kost ongeveer €420 incl. en ligt op zo’n 15 min fietsen van het station, de Kurk (a.k.a. het centrum) en de TU Delft. Het appartement heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar we (met wie er thuis is) samen eten, chillen en theedrinken. Je zal komen te wonen met Astrid en Christie (zoek maar op in het smoelenboek als je wilt).  

Heb je interesse in deze kamer? Stuur dan een berichtje naar Tom (+32 485 20 90 52) en zorg dat je 17 mei in je agenda zet (dat is waarschijnlijk de instemmingsdatum)

13/05/2022 - 16:29
LustrumCoPK DRIFT

Holaaa!
Helaas is de Lustrum-miniramp gesneuveld op VooKa. Uiteraard willen we deze graag nog gebruiken bij de komende lustrumactiviteiten. Daarom zijn we nog op zoek naar een paar goeie beunhazen die ons willen helpen de ramp weer skate-ready te maken voor vertrek naar Frankrijk. Dussss: heb jij vóór volgende week zondag nog een paar uurtjes van je tijd over en vind je het leuk om een beetje te klussen aan de ramp? Neem dan snel contact op met de lustrumcommissie!
Kusjes van de LuCo

13/05/2022 - 13:35