Ik heb mijn spullen gesloopt en wil ze graag weer repareren

Aiaiai, radicaal! Gelukkig is er bij Plankenkoorts een ideale ruimte om kleine en grote reparaties aan je spullen uit te voeren! In de Homespot heeft Plankenkoorts een supervette Shaperuimte gemaakt. In deze ruimte liggen alle (power)tools, epoxy, glasvezel, vacuumpompen, etc. etc. om je spullen weer in topstaat te brengen! Velen gingen je al voor en er is dus al best wat kennis en know-how binnen de vereniging. Heb je zelf nog nooit iets gerepareerd, stuur dan een mailtje naar shape@plankenkoorts.com of vraag even op het Guestbook of er iemand is die je wil helpen! Voor alle informatie, regels etc. met betrekking tot het shapehok, kun je terecht bij de Zeta! Check hier wie de zeta is!

ps vergeet je schade niet aan te melden bij destroyjoy@plankenkoorts.com!

Gastenboek +

Jean-Paul

Halloo,

Is er iemand zijn pet kwijt?

Op VOOKA vorig weekend had ik op zaterdag opeens een grijze pet op en ik heb de eigenaar niet kunnen vinden toen.

Mijn tel. nummer is 0618339931

14/05/2022 - 12:49
Astrid PKT

Heyyoo!


Vanaf 1 juli tot 31 januari gaat een van onze huisgenoten voor een half jaar weg op uitwisseling en hiervoor zoeken wij dus een leuke onderhuurd(st)er! De kamer is 17m2, kost ongeveer €420 incl. en ligt op zo’n 15 min fietsen van het station, de Kurk (a.k.a. het centrum) en de TU Delft. Het appartement heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar we (met wie er thuis is) samen eten, chillen en theedrinken. Je zal komen te wonen met Astrid en Christie (zoek maar op in het smoelenboek als je wilt).  

Heb je interesse in deze kamer? Stuur dan een berichtje naar Tom (+32 485 20 90 52) en zorg dat je 17 mei in je agenda zet (dat is waarschijnlijk de instemmingsdatum)

13/05/2022 - 16:29
LustrumCoPK DRIFT

Holaaa!
Helaas is de Lustrum-miniramp gesneuveld op VooKa. Uiteraard willen we deze graag nog gebruiken bij de komende lustrumactiviteiten. Daarom zijn we nog op zoek naar een paar goeie beunhazen die ons willen helpen de ramp weer skate-ready te maken voor vertrek naar Frankrijk. Dussss: heb jij vóór volgende week zondag nog een paar uurtjes van je tijd over en vind je het leuk om een beetje te klussen aan de ramp? Neem dan snel contact op met de lustrumcommissie!
Kusjes van de LuCo

13/05/2022 - 13:35