Ik heb mijn spullen gesloopt en wil ze graag weer repareren

Aiaiai, radicaal! Gelukkig is er bij Plankenkoorts een ideale ruimte om kleine en grote reparaties aan je spullen uit te voeren! In de Homespot heeft Plankenkoorts een supervette Shaperuimte gemaakt. In deze container liggen alle (power)tools, epoxy, glasvezel, vacuumpompen, etc. etc. om je spullen weer in topstaat te brengen! Velen gingen je al voor en er is dus al best wat kennis en know-how binnen de vereniging. Heb je zelf nog nooit iets gerepareerd, stuur dan een mailtje naar shape@plankenkoorts.com of vraag even op het Guestbook of er iemand is die je wil helpen! Voor alle informatie, regels etc. met betrekking tot het shapehok, kun je terecht bij de Zeta! Check hier wie de zeta is!

ps vergeet je schade niet aan te melden bij destroyjoy@plankenkoorts.com!

Gastenboek +

Arjan PK 93

Lieve mensen,

1 tot 2 maanden geleden heb ik mijn golfsurfboard vermoedelijk uitgeleend maar niet terug gekregen. Ik weet alleen niet meer aan wie.. Het gaat om een torq funboard 7.8" inclusief een boardbag met heel groot mijn telefoonnummer erop.

Kratje pils voor gouden tip

04/12/2021 - 15:17
Laura PK 43

Hoi,

Het wordt bijna winter en dat betekent kans op ijssurfen. Lijkt dat je wat, mijn ijssurfer gaat weg, dus stuur ff berichtje als je 'm wilt hebben.

Groetjes,

Laura

30/11/2021 - 14:53
BetaPK SG

Busindeling 30/11:

Piraat 9:00 vertrekĀ 

Golf 13:00 vertrek

30/11/2021 - 00:47