Hoe kom ik op VB?

Leuk dat surfcentrum aan het Valkenburgse meer, maar hoe kom je daar?

 

Als je uit Leiden komt kun je natuurlijk fietsen! Zover is het nou ook weer niet! Voor de locatie kijk je op de plattegrond onderaan deze pagina.

 

Ben je iets minder sportief (waarom ga je dan surfen?!) of kom je van elders (Delft?) en heb je geen fiets in Leiden, dan kun je ook vanaf Leiden Centraal de bus nemen. Bus 43 richting Den Haag vertrekt hiervandaan 2 keer per uur. Als je deze bus neemt en uitstapt bij halte Haagsche Schouw ben je er bijna. Hiervandaan is het nog een klein stukje lopen. Voor de wandelroute kijk je even op de 'Wie, Waar en Wat' op Google Maps.

Kaartje:

Gastenboek +

Thijmen PK ⭐

Is iemand mijn zakmes tegengekomen in de Golf? Afgelopen zaterdag laten liggen na surfen maar kon m gisteren niet meer vinden.

16/07/2024 - 11:01
Alex PK 20

Dat is een vijverbak opgehaald van marktplaats voor een paar tientjes. Ik, Florian en Tijmen hebben er voornamelijk aan gewerkt volgens mij, maar t is zo’n 10 jaar geleden dus mogelijk ben ik iemand vergeten.

https://plankenkoorts.com/fotoalbum/nieuwjaarssurf-2014

16/07/2024 - 07:30
Joep

@oude lullen

Weet iemand waar die mooie plastic bak van de PKuzzie ooit vandaan is gehaald, of waar je zoiets kan kopen.
Ook een tip wie dat ding ooit heeft gebeund wordt gewaardeerd.

15/07/2024 - 16:58
Christie PK 42

Iemand heeft een giek van chinouk in m’n vakje gezet. Best leuk, een nieuwe giek, maar mocht iemand ‘m kwijt zijn kunnen ze ‘m ophalen.

12/07/2024 - 20:53