Hoe kom ik op VB?

Leuk dat surfcentrum aan het Valkenburgse meer, maar hoe kom je daar?

 

Als je uit Leiden komt kun je natuurlijk fietsen! Zover is het nou ook weer niet! Voor de locatie kijk je op de plattegrond onderaan deze pagina.

 

 

Ben je iets minder sportief (waarom ga je dan surfen?!) of kom je van elders (Delft?) en heb je geen fiets in Leiden, dan kun je ook vanaf Leiden Centraal de bus nemen. Bus 43 richting Den Haag vertrekt hiervandaan 2 keer per uur. Als je deze bus neemt en uitstapt bij halte Haagsche Schouw ben je er bijna. Hiervandaan is het nog een klein stukje lopen. Voor de wandelroute kijk je even op de 'Wie, Waar en Wat' op Google Maps.

Kaartje:

Gastenboek +

Laura PK 43

Hoi,

Het wordt bijna winter en dat betekent kans op ijssurfen. Lijkt dat je wat, mijn ijssurfer gaat weg, dus stuur ff berichtje als je 'm wilt hebben.

Groetjes,

Laura

30/11/2021 - 14:53
BetaPK SG

Busindeling 30/11:

Piraat 9:00 vertrek 

Golf 13:00 vertrek

30/11/2021 - 00:47
MarijkePK 0165

Dit jaar zal er een watersportweek georganiseerd worden in Leiden! Dit wordt georganiseerd door een commissie bestaande uit 1 commissielid per watersportvereniging. Het kan een feestweek worden, een sportweek of een mix: dat is helemaal aan de commissie en aan waar zij zin in hebben. Het gaat waarschijnlijk om het organiseren van ongeveer 3 dagen, maar ook dat is nog flexibel! Vanuit Plankenkoorts zoeken we dus nog iemand voor in deze commissie, dus zie je dat wel zitten? Laat dat dan weten aan alpha@plankenkoorts.com

29/11/2021 - 15:39