Ik wil bestuur worden!

Goed bezig! Je hebt te belangrijkste stap al gezet, je toont interesse.

Bij PK worden de eerste twee a drie personen van het nieuwe bestuur gevraagd door het bestuur, waarna zij samen de rest van het bestuur samenstellen. De kandidaatsbestuurleden worden uiteraard niet willekeurig gekozen, het bestuur kijkt hiervoor voornamelijk naar de inzet, het initatief, de capabelheid en aanwezigheid van de leden. Wil je bestuur doen, zet je dan in voor de vereniging; neem bijvoorbeeld de leiding in een commissie, kom zelf met een leuk voorstel voor een evenement, stel scherpe vragen bij de ALV en sta zoveel mogelijk op een windsurf plank. Als je dit doet, zal je zeker besproken worden voor het nieuwe bestuur.

Natuurlijk helpt het ook als het bestuur weet dat jij geïnteresseerd bent, dit kan je subtiel laten weten door tegen een bestuurslid te zeggen dat je volgend jaar even rustig aan gaat doen met je studie of je kan gewoon recht voor zijn raap tegen een bestuurslid zeggen dat je geïnteresseerd bent om bestuur te doen. Mocht je na al je harde werk, inzet, en subtiele hints nog steeds het gevoel hebben dat de boodschap niet duidelijk is bij het bestuur, dan kan je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar de voorzitter waarin je aangeeft geïnteresseerd te zijn.

Gastenboek +

Jean-Paul

Halloo,

Is er iemand zijn pet kwijt?

Op VOOKA vorig weekend had ik op zaterdag opeens een grijze pet op en ik heb de eigenaar niet kunnen vinden toen.

Mijn tel. nummer is 0618339931

14/05/2022 - 12:49
Astrid PKT

Heyyoo!


Vanaf 1 juli tot 31 januari gaat een van onze huisgenoten voor een half jaar weg op uitwisseling en hiervoor zoeken wij dus een leuke onderhuurd(st)er! De kamer is 17m2, kost ongeveer €420 incl. en ligt op zo’n 15 min fietsen van het station, de Kurk (a.k.a. het centrum) en de TU Delft. Het appartement heeft een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar we (met wie er thuis is) samen eten, chillen en theedrinken. Je zal komen te wonen met Astrid en Christie (zoek maar op in het smoelenboek als je wilt).  

Heb je interesse in deze kamer? Stuur dan een berichtje naar Tom (+32 485 20 90 52) en zorg dat je 17 mei in je agenda zet (dat is waarschijnlijk de instemmingsdatum)

13/05/2022 - 16:29
LustrumCoPK DRIFT

Holaaa!
Helaas is de Lustrum-miniramp gesneuveld op VooKa. Uiteraard willen we deze graag nog gebruiken bij de komende lustrumactiviteiten. Daarom zijn we nog op zoek naar een paar goeie beunhazen die ons willen helpen de ramp weer skate-ready te maken voor vertrek naar Frankrijk. Dussss: heb jij vóór volgende week zondag nog een paar uurtjes van je tijd over en vind je het leuk om een beetje te klussen aan de ramp? Neem dan snel contact op met de lustrumcommissie!
Kusjes van de LuCo

13/05/2022 - 13:35