Ik wil bestuur worden!

Goed bezig! Je hebt te belangrijkste stap al gezet, je toont interesse.

Bij PK worden de eerste twee a drie personen van het nieuwe bestuur gevraagd door het bestuur, waarna zij samen de rest van het bestuur samenstellen. De kandidaatsbestuurleden worden uiteraard niet willekeurig gekozen, het bestuur kijkt hiervoor voornamelijk naar de inzet, het initatief, de capabelheid en aanwezigheid van de leden. Wil je bestuur doen, zet je dan in voor de vereniging; neem bijvoorbeeld de leiding in een commissie, kom zelf met een leuk voorstel voor een evenement, stel scherpe vragen bij de ALV en sta zoveel mogelijk op een windsurf plank. Als je dit doet, zal je zeker besproken worden voor het nieuwe bestuur.

Natuurlijk helpt het ook als het bestuur weet dat jij geïnteresseerd bent, dit kan je subtiel laten weten door tegen een bestuurslid te zeggen dat je volgend jaar even rustig aan gaat doen met je studie of je kan gewoon recht voor zijn raap tegen een bestuurslid zeggen dat je geïnteresseerd bent om bestuur te doen. Mocht je na al je harde werk, inzet, en subtiele hints nog steeds het gevoel hebben dat de boodschap niet duidelijk is bij het bestuur, dan kan je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar de voorzitter waarin je aangeeft geïnteresseerd te zijn.

Gastenboek +

Arjan PK 93

Lieve mensen,

1 tot 2 maanden geleden heb ik mijn golfsurfboard vermoedelijk uitgeleend maar niet terug gekregen. Ik weet alleen niet meer aan wie.. Het gaat om een torq funboard 7.8" inclusief een boardbag met heel groot mijn telefoonnummer erop.

Kratje pils voor gouden tip

04/12/2021 - 15:17
Laura PK 43

Hoi,

Het wordt bijna winter en dat betekent kans op ijssurfen. Lijkt dat je wat, mijn ijssurfer gaat weg, dus stuur ff berichtje als je 'm wilt hebben.

Groetjes,

Laura

30/11/2021 - 14:53
BetaPK SG

Busindeling 30/11:

Piraat 9:00 vertrek 

Golf 13:00 vertrek

30/11/2021 - 00:47