KEMKA 2019

Lieve eerstejaars, Robbie/Moreno of pilsbaas.

Hieronder volgt alle informatie voor het mooiste Kamp van het jaar: KEMKA. Lees het rustig even door. Inschrijven voor KEMKA kun je HIER doen.

___
KemKa wordt gehouden van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september. Dit kamp is geen ontgroeningskamp, maar gewoon een gezellig weekend om te windsurfen, chillen en feesten!

Locatie en Vervoer
KemKa is dit jaar op Landgoed de Wielewaal bij Zeewolde. Vanaf 19.00 zijn de eerstejaars (furqen) en de robbies en morenos welkom op de camping. De beste optie om naar de camping te komen is met de PK Partytrein, voor meer informatie over deze trein zie de reisplanning in de infomail (deze ontvang je na je inschrijving)
Vanaf de bushalte naar de camping is het nog 20 minuten lopen, er zal een PK bus rijden om je spullen op te halen. Kom je niet met de PK partytrein, dan zal je je spullen zelf moeten meenemen.

Voor alle niet-furqen begint het kamp op vrijdag. meer info krijgen jullie in de infomail!

Mocht je met de auto willen komen en heb je nog plek over? Zet de plekken online op onze PKarpool zodat anderen gezellig mee kunnen rijden. Als je nog een plekje zoekt, kun je hier natuurlijk ook terecht. Check: www.plankenkoorts.com/pkarpool

De parkeerkosten op de camping zijn 4 euro per nacht, deze zijn voor eigen rekening en kan ter plekke worden geregeld bij de receptie.

Zorg dat je als furq op donderdag avond voor 20.30 aanwezig bent. Mocht je dit echt niet redden, stuur een mailtje naar secretaris@plankenkoorts.com

Let op: op donderdag is er nog geen eten bij KemKa, zorg dus dat je thuis al gegeten heb of in de trein wat eet!!

Furqengroepjes
Tijdens het weekend zal je een furqengroepje vormen met andere nieuwe leden. Hierbij krijg je ook je eigen robbie of moreno, of te wel oudejaars PK’ers die je wegwijs zullen maken binnen de vereniging.

Activiteiten
Wij hebben een aantal leuke dingen op het programma staan. Elke ochtend zal je het programma terugvinden op ons whiteboard bij de grote tent. Bereid je in ieder geval alvast voor op heel veel windsurfen, chillsessies en leuke spellen. Zaterdagavond gaan de beentjes van de vloer in de Groene Schuur. Neem hiervoor je ID mee, want geen ID is niet naar binnen!

Aangezien de Groene schuur niet op loopafstand ligt, gaan we hier met een tourbus naar toe. De tourbus zal een vast aantal keer pendelen op vaste tijdstippen tussen de camping en de groene schuur, luister goed naar de organisatie wanneer je met de bus mee mag. Bus gemist betekent zelf vervoer regelen en dit is op eigen kosten, dus mis de bus niet! Zorg er daarnaast voor dat je de bus schoon houdt, neem geen bier mee en laat geen spullen slingeren, zo houden we de buschauffeur te vriend.

Thema
Dit jaar hebben we weer een heel vet thema: Hotter than Ma Flodder! Trek je outfit uit de kast, kijk nog een paar afleveringen ter inspiratie en ga helemaal los. De mooiste outfit wint namelijk een epische prijs!!

Paklijst
Alles wat je dit weekend mee moet nemen en dus echt niet mag missen vind je in de paklijst in de infomail. Wij willen nog even benadrukken dat het ontzettend belangrijk is om waterschoentjes mee te nemen i.v.m. scherpe stenen. Heb je zelf geen schoentjes? Geen paniek, wij nemen er een aantal extra mee, zodat uiteindelijk iedereen toch kan surfen. Scheelt wat ritjes naar de EHBOpost!

Hiernaast moet je zelf voor borden en bestek zorgen, wij zullen deze niet mee nemen! Zorg dus dat je het bij je hebt en herkent wat van jou is.

Vervoer spullen
Om ervoor te zorgen dat je niet met al je spullen hoeft te zeulen in de trein, is het mogelijk om je bagage af te geven in Leiden of Delft, rol-koffers mogen niet afgegeven worden. Je kan je spullen woensdag 29-08 van 13.00 tot 17.00 uur op de Homespot (Leeghwaterstraat 356, Delft) langsbrengen of woensdag 29-08 van 14.00 tot 17.00 uur bij het Valkenburgse Meer (check de bijlage voor de locatie).

Spelregels
Dit weekend staat natuurlijk garant voor enorm veel plezier! We hebben wel een paar spelregels:

Er wordt er geen alcohol geschonken aan minderjarigen. Bij aankomst op het kamp dien je je te melden bij de PKampering, er zullen bandjes worden uitgedeeld waarop staat of je 18- of 18+ bent.

‘S avonds is het de bedoeling dat we rustig zijn op de camping. We willen graag volgend jaar terugkomen op de camping om weer een KemKa te kunnen organiseren. Dit betekent dat je na 22:00 niet teveel lawaai mag maken en dat je na 24:00 stil bent, ook na terugkomst van een feestje!

De kosten worden na afloop verdeeld over iedereen die mee gaat, maar denk aan zo’n €55 totaal voor eten, drinken, surfen en je slaapplek.

Tot slot: heb je nog andere vragen, heb je geen tent en zoek je een plekje of heb je juist een plekje over of wil je gewoon even kwijt hoeveel zin je in KEMKA hebt? Wordt lid van de KEMKA facebook groep via deze link: https://www.facebook.com/groups/881281475581620/. Zo kun je makkelijk met je mede KEMKAgangers communiceren.

Voor verdere vragen kun je ook altijd nog een mailtje sturen naar secretaris@plankenkoorts.com!

Wij hebben er super veel zin in!

Tot op KemKa!

Kusjes van de PKampering

Datum: 
30 Aug 2019 to 1 Sep 2019