Commissieborrel II

We zijn op zoek naar commissieleden, vooral voor de ElCid en de Owee Commissie!

Kun jij niet op de commissieinteresseborrel zijn, maar wil jij wel graag bij een commissie? Schrijf je dan in via DEZE link

Maak op deze borrel kennis met alle commissies en wat zij betekenen voor de vereniging, En ontdek wat jij kan betekenen voor de vereniging.

Plankenkoorts kent vele mooie commissies. Deze zijn van groot belang om Plankenkoorts de vereniging te maken en te houden die ze is. Bovendien is het ontzettend leuk en leerzaam voor je om bij een commissie te gaan. Om erachter te komen welke commissie nou goed bij jou past is er op de Commissie Interesse Borrel!
Je kunt je sowieso ook inschrijven op de Commissie Interesse Borrel II

Owee en ElCid Commissie(wordt straks opgestart)
Wil jij meehelpen met nieuwe leden kennis laten maken met Plankenkoorts? In deze commissies organiseer je activiteiten en feesten om zo veel mogelijk mensen op een vette manier kennis te laten maken met PK! Je pakt leuke feestjes, leert organiseren en plannen en maakt een hoop plezier met elkaar!

Wintersport (wordt straks opgestart)
Vind jij snowboarden en skieen ook zo vet? Dan is dit de commissie voor jou! Het niet een hele intensieve commissie, maar daarom niet minder leuk!

Lesgeefcommissie
Heb je ervaring en lol met lesgeven? Of kun je al een beetje windsurfen en wil graag je skills overbrengen op andere beginners? Kom bij de Lesgeef! Deze commissie trekt het windsurfniveau van Plankenkoorts elk jaar naar een hoger niveau!

Beuncommissie
Ben je handig? Kan je een beetje klussen? Dan is de beuncommissie wat voor jou. Ons prachtige VB onderhouden is de main task van de beuncommissie. Maar andere klusprojecten zijn zeker welkom!

Schaft commissie
Kan je lekker koken? Of wil je het meer leren? Leuk! Dan is de Schaft iets voor jou. Maandelijks eten we in de Kurk, wekelijks op de homespot, en natuurlijk bij alle kampen zorgt de schaft ervoor dat alle buikjes gevuld worden. Wil jij hier aan bijdragen en zorgen voor die culinaire touch van PK?

Spoco
Regel jij een nieuwe STUDslet, een mooie oven op HS of heb je een nog veel mooier idee? Dan is de Sponsor Commissie (Spoco) voor jou. De centrale acquisitie commissie van PK zorgt ervoor dat er geld binnengehaald wordt, dat er mooi materiaal binnenkomt, maar ondersteunt ook andere commissies bij het financieren van hun mooie plannen. Je werkt nauw samen met de commissies van PK en externen alles op een hoger niveau te krijgen.

Activiteitencommissie (AC)
Houd je wel van een feestje? Of heb je ideeën voor vette activiteiten? Dan is de activiteitencommissie jouw commissie. De AC plant alle niet surfgerelateerde activiteiten zoals chillsessies, feesten, borrels en filmavonden.

Busklus
Misschien wel het belangrijkste onderdeel van Plankenkoorts zijn toch wel de drie prachtige bussen. Deze verdienen onderhoud! Dus ben je handig of heb je verstand van auto’s? Of kan je nog helemaal niks en heb je twee linkerhanden maar wil je het wel graag leren? Kom bij de Busklus! Aankomende klusdag: olie verversen, remmen ontluchten en nog veel meer!

Katapult
Heb je wat met grafisch ontwerp, illustrator of indesign? Dan is de katapult misschien wat voor jou. Drie keer per jaar komt hét vette PK-magazine uit, met alle mooie tripverhalen, roddels en activiteiten. Help mee!

Plankenkoorts Windsurf Activiteitencommissie (PWAC)
De PWAC is verantwoordelijk voor alle windsurf activiteiten. Zo organiseren zij de vetste windsurflectures, Uber VB dagen en bijvoorbeeld de Battle of the Generations en de Loop Challenge. Episch! Organiseer mee met de PWAC!

Kamp Commissie
Ja, ja, misschien toch wel de leukste commissie van allemaal. Zij organiseren de vetste kampen van PK, zoals beginnerskamp, KemKa, VOOKA en wie weet dit jaar ook wel weer het epische robkamp. Das dus een grote gezellige boel.

Design&Print (D&P)
Ben je handig met illustrator en photoshop? En heb je liefde voor het design van posters, t-shirts, vesten, badlakens en dergelijke? Kom dan bij de Design&Print!

PKamera
Heb je je eigen camera? En vind je het leuk de activiteiten vast te leggen op de gevoelige plaat en meer over fotografie te leren? Kom bij de PKamera!

Golfsurfcommissie
Kan je al golfsurfen? De Golfsurfcommissie kan nog wel lesgevers en enthousiastelingen gebruiken!

Webpruts-commissie
Wil je meebouwen aan de nieuwe Plankenkoorts website en ben je handig in programmeren? Vind je het vet om problemen op te lossen van klein tot groot? Of wil je jezelf leren programmeren en zoek je daarvoor vette projecten? Kom dan bij De Webpruts en help mee om Plankenkoorts’ grootste communicatie-tool soepel werkend te houden, uit te breiden en een nieuwe look te geven!

Datum: 
17 Jan 2019