Beginnerskamp

Schrijf Hierrr in!

Locatie en vervoer

Het weekend vindt plaats van vrijdag 20 april tot zondag 22 april op landschapscamping De Heerlijkheid van Wolphaarstdijk aan het Veerse Meer (Muidenweg 10, 4471NM Wolphaarstdijk). Je kunt hier met eigen vervoer heengaan of de PK partytrein joinen. Deze zal vertrekken om 17.45 uur vanaf station Leiden en 18.05 uur vanaf station Delft. Eenmaal aangekomen in Goes, zullen wij met bussen pendelen om iedereen van het station naar de camping te krijgen.

Mocht je later komen met het OV, laat het ons dan even weten. Wij zijn aan het eind van de middag aanwezig op de camping met de bussen.

Kom je met de auto en heb je nog plek over? Schrijf je dan in op de PKarpool pagina van de PK site: https://plankenkoorts.com/pkarpool
Wil je graag met iemand meerijden in de auto? Check dan ook de PKarpool pagina

Surfgear en lessen

Voor dit kamp gaan de surfsetjes, wetsuits en schoentjes van VB mee, dus over surfspullen hoef je je geen zorgen te maken. Heb je zelf een wetsuit, neem deze dan vooral mee! Vergeet trouwens ook je handdoek en je boardshort niet. Daarnaast zorgt de lesgeefcrew voor lesjes op zaterdag en zondag. Deze lessen zullen zijn afgestemd op niveau en weercondities, maar dat zal zich allemaal vanzelf wijzen.

Spullen en slaapplek

Vergeet niet om genoeg warme kleding en slaapspullen (tent, slaapzak, matje) mee te nemen. Zaterdagavond gaan we de lokale uitgaansplek onveilig maken, dus zorg ook voor een te gekke partyoutfit.

Het is mogelijk om de komende dagen je tas of tent (max 1 tas p.p.) te droppen op de Homespot/VB​, zodat je die niet mee hoeft te zeulen in de trein. Zorg dat je naam duidelijk ergens op de tas staat zodat we weten wat er mee moet en van wie het is. Je kunt je spullen op de volgende tijden brengen:
​- Woensdag middag tussen 14.00 en 17 naar VB in Leiden
- Donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 naar de HS in Delft

Eten

Er wordt zaterdag en zondagochtend voor ontbijt gezorgd. Verder is er zaterdagavond ook een lekkere maaltijd. Vrijdagavond niet, dan moet iedereen zelf voor avondeten zorgen! Vergeet natuurlijk niet een chocoladereep mee te nemen voor de organisatie.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar pwac@plankenkoorts.nl. Kun je onverwachts toch niet mee? Schrijf je uit en laat dit ook even weten via de mail. Wij hebben er ieder geval zin in!

Datum: 
20 Apr 2018