Word lid bij PK!

Datum

Word lid bij PK! 

Ben je op zoek naar een super leuke, sportieve studentenvereniging waar je tijdens je studententijd niet alleen de beste surfsessies mee kan pakken, maar ook de beste borrels en feestjes? Zoek niet verder, Plankenkoorts is wat voor jou! 

Als lid kun je 3 keer per week gratis windsurfes volgen bij ons lesgeefcentrum aan het Valkenburgse Meer. Ook hebben we 3 prachtige surfbussen die jou naar de beste spots met de vetste condities rijden. En zin in een pilsje? Kom donderdag langs in onze stamkroeg De Kurk om samen goed door te zakken. Elke dinsdag wordt er samen gegeten in onze prachtige Homespot, waar je naast eten ook kunt vergaderen, chillen en er plek is voor je persoonlijke surfmateriaal. Ten slotte gaan we elke winter en zomer op surftrips en zijn er door het hele jaar heen surfkampjes. En dit alles voor slechts 95 euries per jaar. Klinkt goed toch? 

Natuurlijk kun je ons lekker opzoeken op de Owee en EL CID, de introductieweken in Delft en Leiden. 

Zie jij dit alles wel zitten? Stuur een mailtje naar secretaris@plankenkoorts.com om je in te schrijven of als je vragen hebt. 

Tot snel op het water! 

 

 

Gastenboek +

Sanne PK 50

De eerder aangekondigde JP freestyle heeft een nieuw baasje :)

30/07/2021 - 11:38
Julie PK 6

Hee vraagje:

Morgen wil ik met iemand naar vb. Zijn er nieuwe sloten/sleutels of kan ik met de originele container sleutel nog naar binnen?

 

28/07/2021 - 12:31
Merle PK 073

GOLFSURFTRIP - La Pointe - Portugal - Okt / Nov

Sta je te springen om te surfen en mistte je de KerstPeniche trip dit jaar?

Vanuit de organisatie La Pointe hebben we een aanbieding gekregen die we graag met jullie delen! Deze is vooral geschikt voor PK'ers die graag meerdere (beginner én gevorderd) golfsurflessen willen voor een relatief goede prijs. Al kan je ook mee zonder lessen.

De trip duurt 7 nachten en zal in oktober of november plaatsvinden. Je kan je voorkeur aangeven in de interesselijst. Er is beperkt plaats, dus geef je interesse gauw aan!

Voor meer informatie (blad 1) en de interesselijst (blad 2): KLIK HIER

Bij vragen kan je mij appen of de golfsurfco mailen: golfsurf.plankenkoorts@gmail.com

Natuurlijk zullen we ook tijdens de kerstvakantie vanuit Plankenkoorts weer een 'normale' (peniche) golfsurftrip proberen te fixen! Of die doorgaat is afhankelijk van covid etc.

24/07/2021 - 15:43