Hardcoremeeting 2

Datum

Donderdag 22 oktober, 20:43 @ de Kurk

Wil jij surfend de zomer doorbrengen in het zonnige Viana do Castelo of het nog zonnigere Marokko? Of wil je plannen smeden voor een andere bestemming? De trips komen dichterbij, dus dat betekent dat het weer tijd is om IN TE SCHRIJVEN!!!

In zomer zullen er een aantal trips plaatsvinden:

  • Vlakwater trip naar Viana do Castelo, Portugal (20 juli - 3 augustus)

    "We reizen af naar het prachtige Viana do Castelo voor een leipe windsurftrip van twee weken. Dit doen we op een heerlijke schrale camping waar we alle ruimte hebben voor een leuke pk groep."
  • Marokko (MadNes - begin augustus)​​​
  • ​​​Golfsurftrip naar Frankrijk (tussen de OWee en KemKa)​​​​​​
  • Vakantie met de PK bus naar eigen invulling (blitztrip). Wanneer zo'n trip op de hardcore meeting aangekondigd wordt, heeft deze voorrang op een bus.​​​​​​

Inschrijven voor de trips

Dit jaar wordt er ingeschreven in twee rondes (eerste en tweede ronde). 

De eerste ronde vindt plaats fysiek op de hardcore meeting volgende week donderdag in de Kurk. Mochten er meer inschrijvingen dan plaatsen zijn, dan wordt tussen deze mensen geloot. Ingeloot: je kunt sowieso mee, niet ingeloot: je komt bovenaan op de reservelijst te staan. Kan je met een goede reden niet bij deze ronde zijn (je moet bijvoorbeeld naar een hele belangrijke afspraak of zit in het buitenland) mail dan de alpha voor aanvang van de hardcore meeting. 

Daarnaast opent er vrijdag na de hardcore meeting een online inschrijflijst, welke sluit op zondag 25 februari om 13.43. Als er in de eerste ronde minder inschrijvingen zijn dan plaatsen, zijn de overige plaatsen voor mensen uit ronde twee. Ook hier wordt geloot als er te veel inschrijvingen zijn om deze overige plaatsen op te vullen. Ingeloot: je kunt sowieso mee, niet ingeloot: je komt op de reservelijst. Mochten er wel genoeg inschrijvingen zijn uit de eerste ronde, dan kom je achteraan (d.w.z. achter de uitgelote mensen van de eerste ronde) op de reservelijst te staan.

Uit de reservelijst zal ook altijd geloot worden, eerst dus uit de mensen die fysiek op de hardcore meeting waren en daarna uit de mensen van de online inschrijflijst.

Dusss, zorg dus dat je erbij bent donderdag 22 oktober om 20:43 @ de Kurk, tot dan!

 

Gastenboek +

Feike | Homespottaakje nog niet gedaan?

Wie wilt er met mij aanstaande maandagochtend van 8:45 tot 10:15 iets ophalen in Den Haag met de bus? Geldt als homespottaakje dus app me als je mee kan!

20/04/2024 - 22:59
Busindeling zaterdag 20 april

zee | VoortWaarts

19/04/2024 - 23:32
Cees PK SJEES

Ik zat laatst een beetje te filosoferen, en had een vraag waar ik eigenlijk niet uit kwam. Wat is een gastenboek, waar je als gast niet in kunt schrijven? Een gesloten boek? Kan iemand me helpen?

19/04/2024 - 23:10
Busindeling vrijdag 19 april

zee | Piraat
binnenwater | VoortWaarts

18/04/2024 - 11:33