Commissieleden gezocht!

Datum
-

Commissies

Lijkt het jou leuk om een steentje bij te dragen aan onze prachtige vereniging? Stop dan al je talent of pannekoekerige enthousiasme in een van onze leuke commissies!

Owee en El Cid
De Owee en El Cid commissie gaan opstarten om tijdens de introductie weken in Leiden en Delft weer nieuwe zieltjes te winnen voor PK. Lijkt het jou leuk om mensen enthousiast te krijgen om PK te joinen? Kom een kijkje nemen bij deze commissies op de 2e commissie interesse borrel!

De El cid vindt plaats van 14 t/m 18-8-2023
De OWee vindt waarschijnlijk plaats van 20 t/m 24-8-2023


Spoco
Ook de Spoco is opzoek naar nieuw enthousiasme voor het komende halfjaar en voor volgend jaar! Houd jij van lullen, heb je hart voor de vereniging en wil je ook zo'n vette veiling neerzetten? Kom bij de Spoco!

Duco
Heb jij hart voor PK, en hart voor de wereld? Kom de duco versterken! Veel ervaring met duurzaamheid is niet nodig, enthousiasme is genoeg!

 

Busklus en Lesgeef
Deze commissies kunnen altijd leden gebruiken, dus als jij niet bang bent om je vingers vies te maken of graag wat lesjes verzorgt, schrijf je dan in!

Inschrijflijsten
Je kan de inschrijflijst alleen bekijken als je ingelogd bent.

Gastenboek +

Busindeling vrijdag 23 februari

binnenwater | Piraat (vroeg) + VoortWaarts (laat)

22/02/2024 - 22:37
Busindeling dinsdag 20 februari

zee | Piraat

20/02/2024 - 11:08
SchaftPK πt

Hoi allemaallll, vanavond wordt er weer een mooi maal op tafel gezet. Dit doen we voor maximaal 25 mensen, dus schrijf je snel in (uiterlijk 17:00). Geef tot slot in de beschrijving eventuele allergieën aan, dan proberen wij hier rekening mee te houden. Tot vanavond! 

20/02/2024 - 08:59
FeikePK je to

Belangrijk bericht over de hardcore meeting aanstaande donderdag

Wil jij surfend de zomer doorbrengen in het zonnige Viana do Castelo of het nog zonnigere Marokko? Of wil je plannen smeden voor een andere bestemming? De trips komen dichterbij, dus dat betekent dat het weer tijd is om je IN TE SCHRIJVEN!!!

Inschrijven doe je op de hardcore meeting, aanstaande donderdag 22 februari. Zie hier welke trips er zijn en hoe de inschrijvingen werken!

19/02/2024 - 14:18